Van még remény? Ma vagyok 7. hetes. Uh-on még mindig csak üres petezsák látható, de az szép szabályos és nőtt a két héttel korábbihoz képest. Nem barnázok/barnáztam egyáltalán eddig.
a menzeszed alapján vagy 7 hetes, vagy tudod pontosan, hogy mikor estél teherbe?
Lehet, hogy a menzid alapján 7 hetes vagy, de később volt peteérésed.
Hány centis a petezsák. Szikhóklyag van?
Nekem is nott... Elsonek 2 milis volt a petezsak ra egy hetre 18 ra egy hetre 21 ra egy hetre 25 (itt mar 8 hetes voltam es meg mindig ures volt) aztan most kedden csak 14 mili szabalytalan petezsak, es mutet...
Bizakodtam en is mert biztattak sokan itt is... Jol pofara estem mikor mondtak hogy ne varjunk tovabb... Nekem is mondtak hogy kedoi peteeres stb... Dokim helybol azt mondta 6 hetnel hogy ebbol mar nem lesz baba... Neki lett igaza!
Nekem 6+3 héten még nem látszott a baba.
2 héttel később mentem vissza, akkor már látszott és volt szívhang is.
A 7. hét pont határeset.
Nekem 8 hétig nőtt, 24 mm volt, de üres volt. Aztán következő uh-ra "összeesett" a petezsák, szabálytalan lett és kisebb, missed ab lett a vége.
Ha lehet hogy később volt a fogantatás, és nincs még 7 hetes akkor van remény, de amúgy ilyenkor már szívhangnak is kéne lennie.
Én is elmúltam már 6.hetes terhes mikor csak üres petezsákot láttak...
Ma már nemsoká 2 éves a fiam.
Mindkét lehetőségre van esély szerintem,magamból kiindulva.
Nem akarlak feleslegesen biztatni,mert nem tudhatom,nálad mi lesz a kimenetele...
Csak leírni,hogy nekem nem végződött rosszul.
Ha hüvelyivel nézte, akkor nem sok esély van. Ha hasival, akkor simán lehet baba.
Én is ma vagyok 7 hetes. Kedden voltam uh-n. A hasin semmit sem láttak, a hüvelyin ott volt egyértelműen a 6 mm-es babó, és dobogott a szíve.
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos én is úgy érzem, hogy ennyi volt, bár továbbra sincs semmi barnázás, vérzés, semmi. Viszont a terhességi tüneteim is múlnak :(
Egyébként írtam, hogy egy hét múlva kell visszamennem. De hétfőn elmegyek vérvételre, ha nem történt semmi változás akkor beszélek a dokival, hogy előbb mennék. Ha már így alakult akkor szeretnék minél előbb túl lenni rajta, hogy minél előbb megkezdhessem a regenerálódást. :(
Pedig annyira vártuk ezt a babát, több, mint egy évig próbálkoztunk mire összejött :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!