Ildi74 kérdése:
Van még remény? Ma vagyok 7. hetes. Uh-on még mindig csak üres petezsák látható, de az szép szabályos és nőtt a két héttel korábbihoz képest. Nem barnázok/barnáztam egyáltalán eddig.
Figyelt kérdés
Tüneteim: ciciérzékenység, hasszurka, aluszékonyság. Van még remény, hogy 1 hét múlva ott lesz a baba, vagy már most készüljek a legrosszabbra?2013. szept. 26. 10:43
11/13 anonim válasza:
Szia 3. VaGyok...
Teljesen megertelek.. Mi iden igy 2 babat veszitettunk el. Most a masodiknal a tuneteim nekem is elmultak mar eleg koran...
Sajnalom, en is barmit megtettem erte hogy a mutetem meg legyen meg aznap... Igy este 10kor volt a mutet valahogy...
Viszont "orulj" en az idei elso terhessegem ugy veszitettem el hogy mar ereztem a pici mocorgasat! Na az kegyetlen... Varni a mutetet mert tudod hogy nem maradhat meg es o kozben mocorog... Senkinek se kivanok ilyen szornyedelmet...
En abban biztam hogy ha ez a baba is beteg lett volna meg nem erzem ot mozogni mire megtudjuk a bajt... Igy is lett!
12/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező, ne temessük még azt a babát!!! Írj, hogy mi volt!!
13/13 A kérdező kommentje:
Sajnos csökkent a HCG szintem is. Pénteken uh, majd rögtön műtét :(
2013. okt. 1. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!