Gyenge poz teszt utan, petezsak lathato, ket het utan nem mutat az UH semmit de ujabb teszt es halvany poz. Mi tortenik?
Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 14:04
1/21 anonim válasza:
Valószínű felszívódott a petezsák, de a szervezetedben még bent van a HCG hormon, ezért pozi a teszt. :(
A doki mit mondott?
2/21 A kérdező kommentje:
2 hete megallapitotta h terhesseg,tegnap mar nem latott semmit de a tesztem ugyanugy poz.Mellesleg mar a 3.honapban vagyok.Ilyen egyszeruen h tunhet el ? Egy het mulva kell mennem reggeli vizelettel...nagyon felek sirok egesz nap :-(
2013. máj. 23. 14:11
3/21 anonim válasza:
Szerintem is az lehet amit az első válaszadó írt.. :(
4/21 A kérdező kommentje:
:'( Nem tudom .3 honaposan is ennyire konnyen felszivodhat?
2013. máj. 23. 14:14
5/21 anonim válasza:
Ha csak petezsák volt látható és halvány a teszt, akkor max 4 hetes terhes lehettél + 2 hét múlva 7 hetes. Az nem egész 2 hónap. Ha 1 hete kezdett felszívódni a petezsák (6 hetes) simán felszívódhatott jelek nélkül. A szervezeted pedig termeli a hcg-t még.
Kívánom, hogy tévedjünk.
De ha mégsem, sajnálom, fel a fejjel, új hónap új esély
6/21 anonim válasza:
Az első mondatban a 4 hetes, az 5 hetes akart lenni, bocsi
7/21 anonim válasza:
Szóval kicsit fáradt vagyok.
A szervezeted már nem termel hcg-t, csak még nem ürült ki.
8/21 A kérdező kommentje:
10 hetesen voltam a drnal .visszahivott toltottem a 12. hetet akarmilyen tesztet csinal minden terhessegre utal .mutatta 10 hetesen..aztan hirtelen eltunik? kozben nol a poci? Hihetetlen....Ujabb egy hetet kell varnom mert azt mondta a dr. h terhesseg .Akk hol a babam? :-(
2013. máj. 23. 14:27
9/21 anonim válasza:
10 hetesen is láttad a babát, lemérték volt szívhang meg minden?? Akkor hogy érted hogy 2 hét után nem mutat az uh semmit??
10/21 anonim válasza:
ha 10 hetesen csak petezsák látható, akkor nem 10 hetes voltál. 6 hetes 5 naposan nálunk már szívhang volt.
nekem volt egy vetélésem, s még hetekig pozitív volt a teszt, csak halványan.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!