Gyenge poz teszt utan, petezsak lathato, ket het utan nem
mutat az UH semmit de ujabb teszt es halvany poz. Mi
tortenik?
11/21 A kérdező kommentje:
Az "ugyes" Dr. nem nezett szivhangot de mutatta a babat akk voltam 10 hetes.mondta menjek.vissza ket het.mulva kiad minden papirt h mehessek a vedonohoz...csak h tunt a mehembol minden ...nincs veteles,elhalas sem. Szerdan kell menjek regg vizelettel es UH-ra. Ketsegbe vagyok esve :-(
óó, szerintem akkor az hogy az UH nem mutat semmit, az az hogy nincs szívhang. 10 és 12 hetesen kellett volna már hallanod a szívét.
Ha 12 hetes vagy, ez már missed ab valószínűleg. nem tűnhet 3 hónaposan csak úgy el.
12 hetesen már látszik a baba.
Szóval szerintem itt valamit az idővel összekutyultál.
Mikor menstruáltál utoljára?
2013. máj. 23. 15:10
Olyan nincsen hogy 10 hetesen nem néz szívhangot, addig az orvos nem állapít meg terhességet, csak látható petezsákot , vagy látható petezsákot embriócsomóval.
De 10 hetesen néznek szívhangot.
2013. máj. 23. 15:12
10 hetesen már van embrió szívhanggal! Mi az hogy nem nézte meg a doki! Azért (is) megyünk ilyenkor dokihoz, hogy megnézze, hogy van-e szívhang!!! Ha valóban nem értettél félre semmit, akkor keress egy másik szakembert, mert a tiéd megbízhatatlan! Én legalábbis ezt tenném!
2013. máj. 23. 15:37
15/21 A kérdező kommentje:
Febr 22.en volt mensim utoljara.Minden minimum haromszor kerdeztem meg es elmagyaraztattam h mi miert es papirokat sem ad ki csak.hiteget h ekkor es ekkor.Tobb kismamaval beszelek aki hozza jart es mondtak h azonnal menjek masik Drhoz.Naluk sem nezett szivhangot osregi UH-ot hasznal mkit halalig remiszt...megvarom ezt az egy hetet es valtok mert ez nem jo allapot igy :-(
Hát akkor tényleg menj másik dokihoz! 1-es.
2013. máj. 23. 16:01
10 hetes terhesen már több mindent kellene látni. Tényleg keress másik orvost!!
a vetélésem után (magától történt, műtét nélkül) még sokáig pozitív volt a teszt, majdnem a következő menstruációig. Az én kedves dokim meg ezt felejtette el közölni velem, és sajnos én meg nem tudtam, és azt hittem, sikerült a baba... Elég rossz élmény volt ez így együtt.
2013. máj. 23. 19:50
14-es vagyok ismét! A védőnőhöz nem kell semmilyen papír, legfeljebb az első ambuláns lapod, ami igazolja a terhességet. A védőnő adja ki az első vérvételhez szükséges papírokat. Lassan már aktuális a kombinált szűrés is (a 13. hétig kell elvégezni)... szóval azonnal keress egy másik dokit és ne várj még egy hetet! Mond el a történetedet és az aggodalmaidat.
2013. máj. 23. 21:00
19/21 A kérdező kommentje:
Megyek masik orvoshoz.Koszonom a valaszokat
Drukkolok,hogy minden rendben legyen! Mikor mész?
2013. máj. 23. 21:57
Kapcsolódó kérdések: