Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyenge poz teszt utan, petezsa...

Gyenge poz teszt utan, petezsak lathato, ket het utan nem mutat az UH semmit de ujabb teszt es halvany poz. Mi tortenik?

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 14:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Az "ugyes" Dr. nem nezett szivhangot de mutatta a babat akk voltam 10 hetes.mondta menjek.vissza ket het.mulva kiad minden papirt h mehessek a vedonohoz...csak h tunt a mehembol minden ...nincs veteles,elhalas sem. Szerdan kell menjek regg vizelettel es UH-ra. Ketsegbe vagyok esve :-(
2013. máj. 23. 14:49
 12/21 anonim ***** válasza:

óó, szerintem akkor az hogy az UH nem mutat semmit, az az hogy nincs szívhang. 10 és 12 hetesen kellett volna már hallanod a szívét.

Ha 12 hetes vagy, ez már missed ab valószínűleg. nem tűnhet 3 hónaposan csak úgy el.

12 hetesen már látszik a baba.

Szóval szerintem itt valamit az idővel összekutyultál.

Mikor menstruáltál utoljára?

2013. máj. 23. 15:10
 13/21 anonim ***** válasza:

Olyan nincsen hogy 10 hetesen nem néz szívhangot, addig az orvos nem állapít meg terhességet, csak látható petezsákot , vagy látható petezsákot embriócsomóval.

De 10 hetesen néznek szívhangot.

2013. máj. 23. 15:12
 14/21 anonim ***** válasza:
10 hetesen már van embrió szívhanggal! Mi az hogy nem nézte meg a doki! Azért (is) megyünk ilyenkor dokihoz, hogy megnézze, hogy van-e szívhang!!! Ha valóban nem értettél félre semmit, akkor keress egy másik szakembert, mert a tiéd megbízhatatlan! Én legalábbis ezt tenném!
2013. máj. 23. 15:37
 15/21 A kérdező kommentje:
Febr 22.en volt mensim utoljara.Minden minimum haromszor kerdeztem meg es elmagyaraztattam h mi miert es papirokat sem ad ki csak.hiteget h ekkor es ekkor.Tobb kismamaval beszelek aki hozza jart es mondtak h azonnal menjek masik Drhoz.Naluk sem nezett szivhangot osregi UH-ot hasznal mkit halalig remiszt...megvarom ezt az egy hetet es valtok mert ez nem jo allapot igy :-(
2013. máj. 23. 15:48
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát akkor tényleg menj másik dokihoz! 1-es.
2013. máj. 23. 16:01
 17/21 anonim ***** válasza:

10 hetes terhesen már több mindent kellene látni. Tényleg keress másik orvost!!

a vetélésem után (magától történt, műtét nélkül) még sokáig pozitív volt a teszt, majdnem a következő menstruációig. Az én kedves dokim meg ezt felejtette el közölni velem, és sajnos én meg nem tudtam, és azt hittem, sikerült a baba... Elég rossz élmény volt ez így együtt.

2013. máj. 23. 19:50
 18/21 anonim ***** válasza:
14-es vagyok ismét! A védőnőhöz nem kell semmilyen papír, legfeljebb az első ambuláns lapod, ami igazolja a terhességet. A védőnő adja ki az első vérvételhez szükséges papírokat. Lassan már aktuális a kombinált szűrés is (a 13. hétig kell elvégezni)... szóval azonnal keress egy másik dokit és ne várj még egy hetet! Mond el a történetedet és az aggodalmaidat.
2013. máj. 23. 21:00
 19/21 A kérdező kommentje:
Megyek masik orvoshoz.Koszonom a valaszokat
2013. máj. 23. 21:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Drukkolok,hogy minden rendben legyen! Mikor mész?
2013. máj. 23. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!