5 hetesen 2 naposan 14,2 mm-es üres petezsák még ok? Van remény?
5 hetesen 4mm-es petezsákom volt.
8 hetesen 11mm-es embiró,szívverés.
12 hetesen 52 mm-es magzat.
Tehát hogyne lenne remény.Sőt,nem is kell reményről beszélni,5 hetesen még ezt kell látni.
12+6 hkm.
Az orvos éppenhogy pár másodpercig ultrahangozott,mert múlt héten volt barna folyásom,nem nagyon akart ott bent piszkálódni,így amint megtalálta a petezsákot,rögzítette a képet,nem is közelített rá.Nem ilyesztett meg,azt mondta ,szép szabályos petezsák,jó a mérete.
Én magam mindíg utána nézek,mit kéne látni ilyenkor,azóta,hogy tavaly is volt egy terhességem és kisebb volt az embrio ,de egy másik orvos mindíg azt mondta,hogy rendben van.Sajnos az megállt a fejlődésben. Azót nem tudok hinni az orvosoknak,olyan félvállról vesznek mindent.
Most kapok utrogestant.
Utolsó két válaszoló,nem nyugtattatok meg... :(
Szia!
5 hetesen 10mm volt a petezsák. Nem írta a leletemre, hogy van szikhólyag, pedig mondta.
Nyugi, ne aggódj.
Az is lehet nem is 5 hetes a terhesség. Várj vele:-)
Sok sikert!
28+4hkm
Szia a 3as válaszoló vagyok nem azért írtam hogy beparázz ez annyi mindentől függ hogy milyen az uhu gép mennyi ideig keresgélt ilyenkor még nem az van hogy 2 mp után felkiált a doki hogy jé szikhólyag hanem keresni kell.
szerintem minden rendben van az már egy nagyon jo jel hogy szabályos a petezsák jó uhu gép nélkül csak ez látszódhat még ilyenkor nyugodj meg :):)
Boldog babavárást!!!!
Én is pontosan 5+2 hetesen voltam dokinál. Azt írta a papíromra, hogy 14,8 mm-es szabályos petezsákot lát. De semmit, hogy mi hogyan van benne. Remélem, hogy minden rendben lesz Nálad is!
Mennyi idősen állt meg az előző embriód a fejlődésben?
Nagyon -nagyon remélem,hogy minden rendben lesz !!! El vagyok kicsit keseredve,sőt nagyon..már háromszor elsírtam magam.Nem tudom,hogy fogom kibírni jövő csütörtökig.
Utolsó,most hány hetes vagy? Veletek minden rendben?
Nekem nagynak tűnik a 14 mm,ahhoz képest,hogy nincs benne még semmi.Abban reménykedek,hogy talán nem kereste elég ideig az orvos.Kaptam róla egy képet,nézegetem,elég kicsi a kép,talán nem lehetett látni,ki kellett volna nagyítani.Ezzel nyugtatom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!