Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetesen 2 naposan 14,2...

5 hetesen 2 naposan 14,2 mm-es üres petezsák még ok? Van remény?

Figyelt kérdés

2013. júl. 9. 08:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj! Talán riogatott a doki vagy mi? 5 hetesen nekem sem látszott több. Tökéletes lelet ez egy 5 hetes terhességhez.
2013. júl. 9. 08:18
 2/18 anonim ***** válasza:

5 hetesen 4mm-es petezsákom volt.

8 hetesen 11mm-es embiró,szívverés.

12 hetesen 52 mm-es magzat.

Tehát hogyne lenne remény.Sőt,nem is kell reményről beszélni,5 hetesen még ezt kell látni.

12+6 hkm.

2013. júl. 9. 08:22
 3/18 anonim ***** válasza:
Nekem anno azt mondta a dokim hogy egy 12 mm-es petezsákba látszodnia kell valaminek.Meg is találtuk a szikhólyagot.
2013. júl. 9. 09:11
 4/18 anonim ***** válasza:
Nekem 5 hetesen 11 mm volt a petezsák, szikhólyaggal, De a szikhólyagot az első pillanatban még nem látta a doki, csak néhány másodperces vizsgálat után. Akkor mondta, hogy ott a szikhólyag, méhen belüli. :)) Egy icipici pontocska volt az uh felvételen.
2013. júl. 9. 09:27
 5/18 A kérdező kommentje:

Az orvos éppenhogy pár másodpercig ultrahangozott,mert múlt héten volt barna folyásom,nem nagyon akart ott bent piszkálódni,így amint megtalálta a petezsákot,rögzítette a képet,nem is közelített rá.Nem ilyesztett meg,azt mondta ,szép szabályos petezsák,jó a mérete.

Én magam mindíg utána nézek,mit kéne látni ilyenkor,azóta,hogy tavaly is volt egy terhességem és kisebb volt az embrio ,de egy másik orvos mindíg azt mondta,hogy rendben van.Sajnos az megállt a fejlődésben. Azót nem tudok hinni az orvosoknak,olyan félvállról vesznek mindent.

Most kapok utrogestant.

Utolsó két válaszoló,nem nyugtattatok meg... :(

2013. júl. 9. 09:41
 6/18 anonim ***** válasza:

Szia!

5 hetesen 10mm volt a petezsák. Nem írta a leletemre, hogy van szikhólyag, pedig mondta.

Nyugi, ne aggódj.

Az is lehet nem is 5 hetes a terhesség. Várj vele:-)

Sok sikert!

28+4hkm

2013. júl. 9. 10:16
 7/18 anonim ***** válasza:

Szia a 3as válaszoló vagyok nem azért írtam hogy beparázz ez annyi mindentől függ hogy milyen az uhu gép mennyi ideig keresgélt ilyenkor még nem az van hogy 2 mp után felkiált a doki hogy jé szikhólyag hanem keresni kell.

szerintem minden rendben van az már egy nagyon jo jel hogy szabályos a petezsák jó uhu gép nélkül csak ez látszódhat még ilyenkor nyugodj meg :):)

Boldog babavárást!!!!

2013. júl. 9. 10:33
 8/18 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Így már megértem a félelmedet, de próbálj nagyon pozitív lenni! Az Utro az jó, segít reméljük. Nekem is volt vetélésem, és utána rögtön terhes maradtam. Sokszor jártam a dokihoz UH-ra, hogy kövessük minden oké-e. 5 hetesen kb ekkora petezsákot látott, mint a tiéd. Én rákérdeztem, hogy szikhólyag van-e már. Mondta nincs, de egyáltalán nem mondta, hogy ez baj lenne, és én sem aggódtam, pedig én ultra parás kismama vagyok. Következő UH-n kb. 10 nappal később már hallottam a szívverését, amit nagyon megkönnyeztem. A legcsodálatosabb hang volt, amit hallottam. Te is át fogod ezt élni, hidd el! Ja, és majdnem 4 kilós egészséges gyermeket szültem. Most a másodikkal vagyok 23 hetes. Nagyon szurkolok neked! Minden rendben lesz! Ja, és ne keresgess a neten! Ne olvagass!
2013. júl. 9. 10:40
 9/18 anonim ***** válasza:

Én is pontosan 5+2 hetesen voltam dokinál. Azt írta a papíromra, hogy 14,8 mm-es szabályos petezsákot lát. De semmit, hogy mi hogyan van benne. Remélem, hogy minden rendben lesz Nálad is!

Mennyi idősen állt meg az előző embriód a fejlődésben?

2013. júl. 9. 12:44
 10/18 A kérdező kommentje:

Nagyon -nagyon remélem,hogy minden rendben lesz !!! El vagyok kicsit keseredve,sőt nagyon..már háromszor elsírtam magam.Nem tudom,hogy fogom kibírni jövő csütörtökig.

Utolsó,most hány hetes vagy? Veletek minden rendben?

Nekem nagynak tűnik a 14 mm,ahhoz képest,hogy nincs benne még semmi.Abban reménykedek,hogy talán nem kereste elég ideig az orvos.Kaptam róla egy képet,nézegetem,elég kicsi a kép,talán nem lehetett látni,ki kellett volna nagyítani.Ezzel nyugtatom magam.

2013. júl. 9. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!