5 hetesen 2 naposan 14,2 mm-es üres petezsák még ok? Van remény?
Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 08:13
11/18 A kérdező kommentje:
Ja,az előzőnél 8 hetes 3 naposan volt 6 mm az embrio szívhanggal,9 hetesen 6 naposan 7 mm volt és nem volt szívhang már
2013. júl. 9. 13:24
12/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon nem jó ez a negatív hozzáállás. Nem értem az elkeseredettséged okát. Sajnálom azt, ami veled történt, de most ne ezen agyalj, hanem azon, hogy új élet fejlődik benned, aki meg fog születni, mert azt akarta, hogy te legyél az anyukája. Saját életedet keseríted meg azzal amit most magaddal művelsz, ez már rá is kihat. Nem lesz semmi baj, csak el kell hinned!!!
13/18 anonim válasza:
4. vagyok
Pedig nyugodtnak kellene lenned!! Lehet, hogy az ultrahang nem volt a legmodernebb és ahogy írod is nem sokáig nézegetett az orvosod. Nekem is keresnie kellett és nem egyből látta.
Nem lesz semmi baj!
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a hányingertől eddígh fel sem tudtam kelni,ezért sem írtam eddíg,most is laptopról vagyok fekve.már 11 mm volt a baba és volt szívhang tegnapelőtt:)
2013. júl. 24. 19:57
15/18 anonim válasza:
Gratulálok! :)))És a jövőben csak pozitívan!
16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! Igen,pozitív leszek,nagyon örülünk:)
2013. júl. 24. 20:36
18/18 A kérdező kommentje:
:)
2013. júl. 25. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!