8 hetesen két üres petezsák, van még remény?
Ha valoban 8 hetes vgy akkor nincs esély :(
viszont ha úgy érzed, kell még idő, akkor hallgass magadra és kérj még kis időt
Ennyi idosen nalam mar volt szivhang. :( Illetve mar a 6hetes uh-n. Ha nem bizol benne, hogy valoban ennyi idosek akkor meg varj, es kerj egy kis haladekot. Biztos a fogantatas a menszihez kepest? Nalam pl majd egy honappal kellene idosebbnek lennem. Mindig pontos a menszid?
25hkm
Nálad is két petezsák van?Igen,pontos a mensim.
Ha a peteéréstől számoljuk,akkor meg csak 6 hetes vagyok
Nem voltam a helyzetedben! (Nem is szeretnék)
Én egy kis időt még adnék. Mert lehet később fogant meg! Nekem pl 1 héttel kisebb a babám. És ez már a kezdetektől volt így! Hiába a menzesz utolsó napja!
Azt gondolom,igen.. Lehet még esély.
Bocsi elírtam!
Tehát az utolsó menzesz első napja!!
Nalam csak egy pici van, de azt tudom, hogy az atlag nem mindenkire vonatkozik. Van akinek teljesen mas idoben van a peteerese mint ahogyan az a legtobb esetben elvarhato lenne. Sajnos az orvosok nem szeretik a kirivo eseteket es nem is gondolnak ra. Ha a papirforma szerint szamolnam a terhessegemet akkor most nem egeszseges 25 hetes lennek hanem egy nagyon lemaradt 29 hetes. :(
Nem akarok neked hiu remenyt nyujtani, de ha nem vagy biztos akkor varj kicsit tobbet. Ha nem elnek akkor fokozatosan sorvadni fognak vagyis a kovetkezo uh- n kisebbek lesznek. Tavaly volt egy terhessegem kb 10 hetesen minden rendben volt masfel het mulva mar kisebb volt a baba mint elotte. Tehat 1-1,5 het mulva mar lathato lesz szerintem, hogy valoban nem fejlodnek.
Sajnalom, hogy letorlek, de szerintem nem sok esely van. nekem 7 hetesen volt ures a petezsak, pedig akkor mar szivhangnak kellett volna lennie. Neked 8 hetesen...
Nekem 7 hetesen volt 22mm a petezsak, sajnos ures is maradt. Mutet utan 1 verzest vartam meg, a kovetkezo mar nem jott meg, most multam 17 hetes.
Sajnalom, amin keresztulmesz, de lehet meg egeszseges terhesseged es babad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!