Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mar 2 hete kimaradt a mestrum,...

Mar 2 hete kimaradt a mestrum, szokot kimardni, de most hanyingerem van, allandoan faradtvagyok, ugyerzem mintha gyomorontasom lenne de szerintem nem az. tesztet meg felek csinalni. Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2008. aug. 17. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezek bizony terhességi tünetek!Kb.6 hetes lehetsz. Miért félsz a teszteléstől?Legalább megtudnád mi a helyzet.:)
2008. aug. 17. 12:23
 2/6 A kérdező kommentje:
azert mert szeretnek gyereket de felek es ha nem.
2008. aug. 17. 12:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Ne félj! Csinálj mindenképp tesztet, ha pozitív, akkor legalább boldog leszel, ha negatív, akkor pedig nem ringatod magad hamis reményekben és dolgoztok rajta tovább.

Pozitív teszt esetén már úgyis dokihoz kell menni.

Szóval, csak bátran!

Kívánom, hogy teljesüljön a vágyad!

2008. aug. 17. 15:46
 4/6 A kérdező kommentje:
egy kicsit a derekam is faj,meg neha feherjeis van,igy ha terhes vagyok nem lesz baja a picinek?
2008. aug. 17. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél gyereket, akkor bizony tesztelned kell. Terhességre utaló tünetek ezek, de lehet idegi alapon is, hogy babára vágysz! Tesztelj!
2008. aug. 17. 17:23
 6/6 A kérdező kommentje:
megcsinaltam a tesztet es nem vagyok terhes.de beteg meg mindig nem vagyok!pedig olyan jo lett volna anyira vartuk!
2008. aug. 18. 11:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!