11 hetesen létezik, hogy érzem a baba mozgását?
Második baba, többször olvastam, hogy legkorábban 13 hetesen érzik, de mintha tényleg ő volna.
Vagy keverem? Pedig olyan egyértelműnek tűnik.
Szia!
Nekem ez az első terhességem, és a 13. héten éreztem a babát, igaz nagyon gyengén, de ma már biztosan tudom, hogy ő volt! Mindenki mondta, hogy nem létezik, de én tudtam. Igaz mindennapos szinten csak a 16. héttől érzem.
36 hetes kismama
én az első babóm várom, de 10 hetesen és 6 naposan éreztem egy olyat amikor hason fekudtem, mintha lenn valaki buborekot fujt volna a pocimba..nem tudom jobban leirni.
nekem meggyozodesem, hogy a babó volt, te is hasonlot ereztel?
volt mégvalaki, aki a forumon irt hasonlot 11 hetesen, én hiszek benne, hogy a babóca volt, bár azóta nem éreztem.
Valahogy biztos úgy jött össze minden, hogy megéreztük talán.
Nekem 15 hetesen es par naposan tudatosult bennem tutira,hogy ez bizony az en kis babam!!!Azota 1 pillanatra sem all meg!
Szerintem meg kb 2-3 het....
Nekem van egy ismerősöm, aki váltig állítja, hogy 10 hetesen már érezte a kicsit, sőt most, 16 hetesen azt is meg tudja mondani, hogy fekszik a baba. De neki ez már a 3. terhessége.
Szerintem egyénfüggő.
Nehéz elhinni, hogy őt éreznéd, mert pl. nekem a kicsi a 12. heti Uh-n még csak 52 mm volt, szóval nagyon kicsike ahhoz, hogy úgy tudjon mozogni, hogy érezzem.
Viszont, minden nő más. És előfordulhat, hogy tényleg őt érezted.
Második babónál állítólag amúgy is hamarabb lehet érezni a kicsi, kb. a 15. hét környékén.
De ez csak általánosítás. Első babára a 20. hetet mondják, én mégis a 15. héten éreztem először.
Szóval el is tudom képzelni, meg nem is! :) De pár hét múlva már biztosan fogod tudni!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!