Mik azok a bútorok, kellékek, ruhadarabok, készülékek amiket be kell szereznem mire szülök?
Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 16:35
1/7 anonim válasza:
Írd be keresőbe h kelengyelista és mindent kiad ^^
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2010. febr. 1. 18:29
4/7 anonim válasza:
Szia! Én pont ma készítettem el a saját listámat,amire szerintem szükségem lesz majd. Vagy 10-15 internetről leszedettből válogattam össze. Ha szeretnéd,elküldöm szívesen. 26 hetes
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon megköszönném!:) Én is nézegettem, de sok helyen eltérőt írnak, illetve a műszerekről illetve bútordarabokról alig találok valamit:(
2010. febr. 2. 08:23
6/7 anonim válasza:
Bútor:
- 1db kiságy (kivéve persze, ha ikreket vársz:))
- 1db pelenkázószekrény (mi nem vettünk külön pelenkázószekrényt, csak egy kemény pelenkázólapot, amit a kiságyra is rá lehetett tenni, vagy akárhová máshová, és azon pelenkáztam a Kicsit)
Műszerek:
- ajánlott venni légzséfigyelőt
- ajánlott venni mérleget
- lázmérő (nekünk sima digitális van)
- ha az orszívó porszívó műszernek számít, azt is ajánlott beszerezni (a legjobb a porszívóra csatlakoztatható)
- esetleg cumisüvegmelegítő (mi mikróba tesszük, nem vettünk külön ilyen melegyítőt)
- ajánlott (pláne télen) ventillátoros melegítőt beszerezni: jó pelenkázáskor és nagyon hasznos fürdetéskor (link, hogy mire is gondolok: [link]
Jó babavárást:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2010. febr. 2. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!