A 3D-s ultrahang készülékek között van különbség? Vagy nem mindegy milyen doki kezeli?
Tegnap voltunk vizsgálaton, de a 3D-vel semmit sem láttunk. A doki azt mondta azért, mert még korai. 16 hetesek vagyunk.
Az egyik ismerősömék 12 hetesen is voltak, és az ő felvételükön minden látszik egyértelműen. A miénken semmit sem lehet kivenni, gondolok ilyenekre pl: lába, keze, fejecskéje stb. A babaneten is néztem a hétről-hétre fejezetben a 15-16. hetet, és ott tisztán látszik az egész baba.
Kicsit csalódott vagyok!
Hát elhiszem hogy csalódott vagy pláne ha még fizettél is érte. Van aki azt valja hogy a 3D jobb mint a 4D, szerintem hülyeség. A normál 2D-n is amit a kórházakban csinálnak azon is látszik mindene, úgyhogy nem értem miért nem láttatok semmit. A 16.-ik héttől egyébként már nem látható egészben a baba mert akkora hogy nem fér rá már a képre. Mi a 23.-ik héten voltunk 4D-n és nagyon kis cuki a babánk, mosolygott, szopizta az ujját, az egész öklét be akarta venni a szájába. Szóval minden látszott, még az is hogy már most látszik hogy az apja orrát örökli.
Egyébként mondta az asszisztens a telefonba hogy még korai mennünk és várjunk a 30.-ik hétig. Én meg mondtam hogy azt had én döntsem el hogy mikor megyek ha van rá lehetőség és fizetek is érte.
Menjetek el 4D-re. Egyébként hol voltatok?
Üdv: 25 hetes kismami
Nekem azt mondta az orvosom , hogy nekik teljesen mindegy hogy sima 2D-s vagy 4D-s ultrahanggal nézik a picit mindkettőn ugyanazt látják.Az orvosoknak a sima ultrahangon is látnia kell,hogy megvan-e mindene (hacsak nem genetikai vizsgálat miatt ajánlották a 3,4D-s ultrahangot.
Szerintem is menj el másik dokihoz,mert nem valószínű,hogy értett is hozzá az aki csinálta az ultrahangot. Volt már erre példa.
Ne izgulj biztos mindene megvan!
Az biztos, hogy meg van mindene, mert a sima uh-n látszott. A 3D-ből nem láttam semmit. A szegedi Női Klinikán voltam!!
Ezért nem értem miért nem látthattam! :(
Azt sem tudta megmondani, hogy fiú lesz vagy lány.
És 12000 Ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!