Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki milyen tipusú légzésfigyelő...

Ki milyen tipusú légzésfigyelőt használ és mennyire jók ezek a készülékek illetve mennyibe kerülnek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 14:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Csak akkor van értelme használni ha elvégzel egy tanfolyamot amelyben a csecsemők lélegeztetését megtanítják Neked.
2009. máj. 5. 14:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetertek az elottem szoloval. Nekunk van es voltam is tanfolyamon, ami egyebkent velemenyem szerint nem sokat ert....es hozzateszem, minden este gorcsben van a gyomrom, h mikor szolal meg. Tan jobb lenne nem is hasznalni, nyugodtabb lennek. ja, es nem egy hamis riasztas volt, amikor csak megszolalt, ki tudja miert, a kisfiam meg edesdeden aludt, en viszont szivinfarktust kaptam. Ennek ellenere van es hasznalom is....hat ennyit a hatarozottsagomrol..:))
2009. máj. 5. 14:29
 3/11 anonim ***** válasza:
44%
Nekem Angelcare 301 R van ami légzésfigyelő és bébiőrző egyben. Már a második baba használja, és nagyon elégedett vagyok vele, tökéletesen megbízom benne. Az első babánál kétszer riasztott be, a másodiknál eddig egyszer (ő most két hónapos). Mindkét babánál az volt a baj, hogy túl érzékenyre volt állítva, de ezt korrigáltuk. Azóta nagyon jól működik a dolog. A babánál lévő rész villog, ahogy érzékeli a légzést + mutatja az aktuális szobahőmérsékletet. Két érzékelőlap van a matrac alatt (ez jobb, mintha csak egy lenne). A műszer másik része a babaörző, amit mindig viszek magammal, ha nem vagyok közvetlenül a baba szobájában. Egyből hallom ha elkezd sírdogálni. Szoktam így a kertben is dolgozgatni, és már nem aggódom. Az előző válaszadónak igaza van. Én mondjuk nem voltam ilyen tanfolyamon, de az interneten még régebben találtam egy kisfilmet, ahol megmutatják, hogy mit-hol, hogyan kell nyomni, teljesen szájbarágósan elmondják és elmutogatják, hogy hova tedd a babát, hogyan fúj a szájába a levegőt, stb-stb. Én ezt letöltöttem és a gépemen van, alkalmanként megnézem, hogy frissen a fejemben legyen, ha bármi történne. Az ára 29.990,- Ft volt kb. két éve, és kaptam hozzá egy szagtalan pelenkatároló vödröt, ami külön egyébként 7000 Ft körül van (ez utóbbi egyébként nem ér annyit szerintem, de most nem is ez volt a kérdés). Én úgy gondolom, hogy megérte az árát. Ha csak azért, mert sokkal nyugodtabban tudom ellátni a háztartást, ha éppen nem vagyok a gyerekeim mellett, már megérte.
2009. máj. 5. 14:30
 4/11 anonim ***** válasza:
44%
Az előző vagyok. Szerintem megpróbálhatsz használtat is venni. Én is el fogom adni valamelyik internetes lapon, ha már nem lesz rá szükségem. (www.teszvesz.hu, www.vatera.hu, www.zsibvasar.hu)
2009. máj. 5. 14:33
 5/11 anonim ***** válasza:
44%

angelcare 301, imadom, bár a bébiőr funkciót nem használjuk, mert pici a lakás. Nagyon jó.

A babám refluxos, meg kell emelni az ágyat, emiatt sokszor legurul, keresztbefordul, ugy van beallitva a figyelo, hohy erre is jelezzen.

én nagyon olcsón vettem, 15 ezerért, a boltban tobb, mint duplaja

2009. máj. 5. 14:34
 6/11 anonim ***** válasza:
44%

Nekünk Babysense II típusú készülékünk van. Még egyszer sem volt téves risztás. Ennek is két érzékelő lapja van, amit a matrac alá kell betenni. Az ára 35.000 Ft volt.

A tanfolyamról pedig csak annyit, hogy minket még a kórházban ingyen képeztek. Szerintem ezt bármely gyerekorvos szívesen megmutatja.

2009. máj. 5. 14:39
 7/11 anonim ***** válasza:
40%

első vagyok. látom a népnek nem lehet magyarázni:-) kell a faszak a tanfolyam igazatok van:-)Dr. House is azt mondta az egyik epizódban: nincs szebb látvány egy halott babánál.

ne végezd el a tanfolyamot!! minek. az a 4 perc pont annyira elég hogy meghaljon a gyereked még ha lesajnálták a többiek. ellenben végy jó drága légzésfigyelőt:-)

2009. máj. 5. 14:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Nekem is van egy kisfilmem ami erről szól. Azért szeretnék venni most légzésfigyelőt , mert (nem első gyerek lesz ) az első évben szinte nem mertem aludni , nehogy valami baj legyen . Ugy érzem igy nyugodtabb lennék .
2009. máj. 5. 17:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Megmondanátok, hogy honnan lehet letölteni azt a kisfilmet az újraélesztésről?

köszi!

2009. máj. 5. 21:25
 10/11 anonim ***** válasza:

A csecsemő újraélesztésről készült videófilm itt letölthető:

[link]

A letöltések menüpontra kell kattintani, és ott a videófelvételek közül a "Mit tegyünk, ha riaszt a légzéfigyelő készülék?" videőfelvételt kell letölteni. Egyébként a többi felvételt is érdemes megnézni, amik szintén a bölcsőhalálról szól, szakemberek mondják el az ismereteiket a témában.

2009. máj. 6. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!