Ki milyen tipusú légzésfigyelőt használ és mennyire jók ezek a készülékek illetve mennyibe kerülnek?
angelcare 301, imadom, bár a bébiőr funkciót nem használjuk, mert pici a lakás. Nagyon jó.
A babám refluxos, meg kell emelni az ágyat, emiatt sokszor legurul, keresztbefordul, ugy van beallitva a figyelo, hohy erre is jelezzen.
én nagyon olcsón vettem, 15 ezerért, a boltban tobb, mint duplaja
Nekünk Babysense II típusú készülékünk van. Még egyszer sem volt téves risztás. Ennek is két érzékelő lapja van, amit a matrac alá kell betenni. Az ára 35.000 Ft volt.
A tanfolyamról pedig csak annyit, hogy minket még a kórházban ingyen képeztek. Szerintem ezt bármely gyerekorvos szívesen megmutatja.
első vagyok. látom a népnek nem lehet magyarázni:-) kell a faszak a tanfolyam igazatok van:-)Dr. House is azt mondta az egyik epizódban: nincs szebb látvány egy halott babánál.
ne végezd el a tanfolyamot!! minek. az a 4 perc pont annyira elég hogy meghaljon a gyereked még ha lesajnálták a többiek. ellenben végy jó drága légzésfigyelőt:-)
Megmondanátok, hogy honnan lehet letölteni azt a kisfilmet az újraélesztésről?
köszi!
A csecsemő újraélesztésről készült videófilm itt letölthető:
A letöltések menüpontra kell kattintani, és ott a videófelvételek közül a "Mit tegyünk, ha riaszt a légzéfigyelő készülék?" videőfelvételt kell letölteni. Egyébként a többi felvételt is érdemes megnézni, amik szintén a bölcsőhalálról szól, szakemberek mondják el az ismereteiket a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!