Ki milyen tipusú légzésfigyelőt használ és mennyire jók ezek a készülékek illetve mennyibe kerülnek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 14:17
11/11 anonim válasza:
A 3. és 4. válaszadó vagyok,illetve egy közbejött kérdésre megadtam az úrjaélesztésre vonatkozó videófilm elérhetőségét. Szerintetek miért pontozták le a válaszomat? A kérdésre válaszoltam. Milyet használok, mennyire jó, mennyibe kerül. A pontozás itt nem vélemény nyilvánítás kell hogy legyen, nem arról kell szólnia, hogy ki ért egyet adott esetben a légzésfigyelő használatával, vagy ki nem. A kérdező sem erre volt kiváncsi szerintem, hanem ha jól érzékeltem, ő már hajlik afelé, hogy vegyen egyet, csak tájékozódni szeretett volna, hogy melyik lenne a jó. Na mindegy, végülis tök mindegy, hogy ki hogyan értékel, csak nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!