Nem érzem hogy mozogna a babám. éjszaka sem éreztem és most sem. Kezdek aggódni mi lehet vele. Valami baj lehet?Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2008. aug. 17. 08:09
11/16 A kérdező kommentje:
remélem én is hogy attól van. lehet hogy a nagy meleg őt is jobbanmegviselte, ezért most többet pihen ebben az enyhébb időben.
2008. aug. 17. 09:00
12/16 anonim válasza:
az időjárásra nagyon érzékenyek még odabent is! én ha aggódtam h nem mozog ettem egy csokitg vagy ittam egy pohár kólát, akkor mikndig beindult én meg megnyugodtam. sőt nálam a pocivakargatás is bevált.
ha valakinek sikerült ezzel segítenem az jelezze, megnyugodnék, mert minden kismamáér képes vok halálosan aggódni:D:D
13/16 anonim válasza:
25 hetes vagyok a mini örökmozgó az elmúlt két napban nekem sem produkálta magát. Tehát ne aggódjm ha ennyien így vagyuk ezzel biztos, hogy az időjárás az oka.Egyébként ma ahogy érzem bepótolja az előző 2 napot :-)
14/16 anonim válasza:
azonnal menj orvoshoz!!!!nem akarlak meg ijeszteni,de en igy jartam a mult heten,25 hetesen ket napig nem mozgott a babam,es sajnos meghalt.remellem veled nem tortenik ilyen!!vigyazz magadra!
15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeteket és a válaszokat.
2008. aug. 17. 16:10
16/16 anonim válasza:
SZia. Azóta érezted már, minden rendben? Most én is így vagyok, hogy tegnap este óta nem érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!