Nem érzem hogy mozogna a babám. éjszaka sem éreztem és most sem. Kezdek aggódni mi lehet vele. Valami baj lehet?Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2008. aug. 17. 08:09
1/16 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nyugiban van a baba, de inkább menj el az ügyeletre, az a biztos, hogy ha megnézi egy doki! Drukkolok neked nagyon, hogy mindent rendben találjon! Mennyi idős vagy? Megírnád, mit mondott a doki, ha elmész?
2/16 anonim válasza:
Hat a tegnap delutan ota en sem nagyon erzetem. Hany hetes vagy? En 27. Ma reggel mintha, de olyan gyengen. Az ido valtozasra-e, ilyen nem tudom. De remelem nincsen semmi baj vele.
3/16 A kérdező kommentje:
27. hétben vagyunk mi is kicsit érzem azért lehet hogy csak nagyon pihen.
2008. aug. 17. 08:25
4/16 A kérdező kommentje:
várok még egy kicsit, remélem ninsen semmi baj
2008. aug. 17. 08:25
5/16 anonim válasza:
a masodik valaszolo vagyok, en is remelem, hogy most egy kicsit nyugisabb oraik vannak. Kulonben sem nagyon aktiv baba, de eddig azet tobbet mozgolodott.
6/16 anonim válasza:
Szia. Én is a 27. hétben vagyok, de tegnap is kevesebbet mozgott, de ma meg nem is nagyon éreztem a Drágámat. Szerintem az időváltozás miatt lehet.
7/16 A kérdező kommentje:
hát az enyém is!
2008. aug. 17. 08:41
8/16 anonim válasza:
Szia! Szerintem, ha azóta sem érzed, hogy mozogna inkább nézesd meg, hogy megnyugodhass! Sajnos én is azt éreztem, hogy nem mozog a pici, s be is mentem, de már csak azt állapították meg, hogy nem él a pici. 36 hetes voltam. Persze ez nagyon ritkán történik meg! Inkább azért menj, hogy ne idegeskedj sokat!!! Biztos minden rendben lesz! Nagyon drukkolok! Esetleg próbáld kicsit "megpiszkálni", hátha akkor elkezd mozogni!
9/16 anonim válasza:
Sziasztok!Tegnapóta én sem igen érzem a babámat:(Tegnap talán 2x bejelzet,meg máma reggel kicsit fórgolodott,és semmi:(Lehet ez a rohadék front!!Én most vagy 31 héteben.Üdv.Zsuzsa
10/16 anonim válasza:
Nekem mr idekint van a babám, de ő is alvósabb volt tegnap. Sztem talán a front....amíg terhes voltam, találtam olyan pozit, amit utált, ezért egyből adott jelet, hogy na, ugyan menjek arrébb m ez így neki nem ok...a mozgasabol tudtam h minden ok és már fordultam is egy neki kenyelmes poziba...esetleg próbálj meg te is ilyet keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!