Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem érzem hogy mozogna a...

Nem érzem hogy mozogna a babám. éjszaka sem éreztem és most sem. Kezdek aggódni mi lehet vele. Valami baj lehet?Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2008. aug. 17. 08:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak nyugiban van a baba, de inkább menj el az ügyeletre, az a biztos, hogy ha megnézi egy doki! Drukkolok neked nagyon, hogy mindent rendben találjon! Mennyi idős vagy? Megírnád, mit mondott a doki, ha elmész?
2008. aug. 17. 08:16
 2/16 anonim ***** válasza:
Hat a tegnap delutan ota en sem nagyon erzetem. Hany hetes vagy? En 27. Ma reggel mintha, de olyan gyengen. Az ido valtozasra-e, ilyen nem tudom. De remelem nincsen semmi baj vele.
2008. aug. 17. 08:20
 3/16 A kérdező kommentje:
27. hétben vagyunk mi is kicsit érzem azért lehet hogy csak nagyon pihen.
2008. aug. 17. 08:25
 4/16 A kérdező kommentje:
várok még egy kicsit, remélem ninsen semmi baj
2008. aug. 17. 08:25
 5/16 anonim ***** válasza:
a masodik valaszolo vagyok, en is remelem, hogy most egy kicsit nyugisabb oraik vannak. Kulonben sem nagyon aktiv baba, de eddig azet tobbet mozgolodott.
2008. aug. 17. 08:28
 6/16 anonim ***** válasza:
Szia. Én is a 27. hétben vagyok, de tegnap is kevesebbet mozgott, de ma meg nem is nagyon éreztem a Drágámat. Szerintem az időváltozás miatt lehet.
2008. aug. 17. 08:41
 7/16 A kérdező kommentje:
hát az enyém is!
2008. aug. 17. 08:41
 8/16 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem, ha azóta sem érzed, hogy mozogna inkább nézesd meg, hogy megnyugodhass! Sajnos én is azt éreztem, hogy nem mozog a pici, s be is mentem, de már csak azt állapították meg, hogy nem él a pici. 36 hetes voltam. Persze ez nagyon ritkán történik meg! Inkább azért menj, hogy ne idegeskedj sokat!!! Biztos minden rendben lesz! Nagyon drukkolok! Esetleg próbáld kicsit "megpiszkálni", hátha akkor elkezd mozogni!
2008. aug. 17. 08:44
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Tegnapóta én sem igen érzem a babámat:(Tegnap talán 2x bejelzet,meg máma reggel kicsit fórgolodott,és semmi:(Lehet ez a rohadék front!!Én most vagy 31 héteben.Üdv.Zsuzsa
2008. aug. 17. 08:46
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem mr idekint van a babám, de ő is alvósabb volt tegnap. Sztem talán a front....amíg terhes voltam, találtam olyan pozit, amit utált, ezért egyből adott jelet, hogy na, ugyan menjek arrébb m ez így neki nem ok...a mozgasabol tudtam h minden ok és már fordultam is egy neki kenyelmes poziba...esetleg próbálj meg te is ilyet keresni
2008. aug. 17. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!