Terhességem elején vagyok, és drogot fogyasztottam ez idö alatt én is és párom is. Lehet baja a magzatomnak? (mikor drogot fogyasztottam nem tuttam még hogy terhes vagyok)
Ez szomorú magadra nézve is, de ha már igy állunk, akkor annyit tudok mondani, mindenféle drogot szüntess be , ha lehet az apuka részéről is...
egyébként beszéld meg a védőnővel és az orvossal a problémát, hogy tudjon segíten, mert csak akkor küld el a különféle vizsgálatokra, amiket egyéb esetekben nem csinálnak.
Minél előbb menj dokihoz, mert ha jól olvasom, azt sem tudod mekkora a terhességed..1-2 hónap közt baromi nagy különbség van, és minél előbb intézkedsz, annál több esélyt adsz a babának.
HA a párod drogos régebb óta, akkor azt is mondd a dokinak, mert sajnos előfordul, hogy már a spermium sem egészséges.
Nagyon drukkolok nektek, hogy ne legyen baj, vigyázz magatokra , és ezután ne légy felelőtlen, mert nem csak a te egészségedről van szó..jusson eszedbe, ha anyukád is ezt csinálta volna veled, melletted, akkor minden bizonnyal most valamilyen gondod lenne.
Ne roncsold tovább magadat, ha nem tudszleszokni, egyre nagyobb bajt csinálsz, de legalább tegyél róla, mert a védőnő segít.
Semmiképp nem használ, de beszélj erről az orvosoddal! Mindenképp genetikai vizsgálatok kellenének.
De én hallottam olyan esetről, amikor a kicsi úgy fogant, hogy anyuka és apuka is be volt cuccozva, sőt, a terhesség alatt is csinálták, és a kicsi egészséges lett. Sőt, azóta van még egy egészséges kisbabájuk.
Beszélj a dokiddal! Nem mindegy az sem, hogy mit használtatok.
És sürgősen hagyd abba!
És az apuka is, gondolom nem kell elmondanom, hogy miért.
Ha egyedül ez nem emyg nektek, kérjetek segítséget szakjembertől!
Szia! Tudom régi a kérdés de ha olvasod ezt, légyszíves írd már le mi lett veletek? Biztos sokakat érdekelne. És azt sem derült ki mi volt a drog neve.
Köszi a választ előre is. Ha mégsem írod ki ide, leegyszi írd meg privátban. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!