37 hetesen 2,5 kg baba nagyon kicsinek szamit?
Figyelt kérdés
Az orvosom nyaggat vele hogy eleg kicsike. Volt valakinek hasonlo sulyu babaja? Minden rendben volt?2014. dec. 10. 18:35
1/6 anonim válasza:
A 2,5 kg születési súlynak is megfelelő, nem értem, mi baja az orvosodnak...
2/6 anonim válasza:
A barátnőm júliusban szült, hasonló súlya volt a babának, és ő is 37 hetes volt. Neki ki kellett venni a babát, mert elöregedett a méhlepénye és nem tudta átadni megfelelő mennyiségeben a tápanyagot a babának. Semmi baja nem lett a babának, szépen felhozta magát, anyatejjel táplálkozik. :) Mivel keresztanyám szülésznő és nála szült a barátnőm, megnyugtatott minket, hogy a kis súlyú babák szépen felhozzák magukat, valószínűleg gyakrabban kívánja majd az ételt. Ha még bent marad, nagyon szépen fog fejlődni napról-napra, ne aggódj!
3/6 anonim válasza:
39. héten 2,6 kilóra becsülte a dokim az UH alapján. Amikor már a szülőágyon voltam, (40+1hét) azt mondta, hogy 2,5 kiló se lesz... 3,2 kilóval született a kisfiam.
4/6 anonim válasza:
Szia!
Mi 3-an vagyunk tesók. Mind a 3-an 3kg alatt születtünk. Én voltam a legnagyobb 2900 grammal:) A nővérem kisfia 2500grammal született meg a kiírt napon:) Már 2éves kisördög,semmi gond nincs vele:)
Nekem 36 hetes UH-on 2500grammra saccolták a kicsit! Egyébként is ezek csak becslések! Nem kicsi szerintem. És ha végig viszed a terhességedet,tehát ugye 3 hét,még sokat fog ám hízni:)
Üdv 39+3 hetes kismama
5/6 anonim válasza:
Szia. 37. hétre teljesen ok a 2,5 kg. Én a babámat 37. héten szültem 2700 gr-al, és 2500 gr-al hoztam ki a kórházból. Pici kis törékeny volt, de nagyon cukker. A nagyobb tesók 3600 gr-al születtek, csak hozzájuk képest volt nekem furi. Amúgy teljesen összeszedte magát, mire 1 hónapos lett jól kikerekedett :)
6/6 anonim válasza:
Nekem a 38. héten 3 kg-ra becsülték, harmadnapra megszületett 3,5 kg-mal, szóval ahogy mondják ez csak becsült súly. Ne aggódj! Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!