37 hetes vagyok,1 ujjnyira nyitott belső méhszájjal. A baba kb.3300g. Szexelhetek így a párommal? Nem lesz baja a kicsinek? Esetleg beindul a szülés?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 07:07
1/5 anonim válasza:
35 hét után már kutya bajuk nem lesz a babáknak, a súly is rendben bár simán el tudják mérni és lehet csak 2300g. (de az is jó súly) A fertőzés ami ilyenkor nagyobb baj pl. mert a bab szemébe mehet amikor születik és annak súlyos következményei lehetnek, így az óvszer javasolt. Ha az orvos nem tiltotta meg akkor lehet szexelni, de igazából ezt tőle kellene megkérdezni.
2/5 anonim válasza:
Szia én a 39. héten szültem a több mint 4kg-os kislányomat. Már menni nem bírtam és a szülésznő tanácsolta hogy legyünk együtt mert a spermium méhösszehúzódást okoz és beindul a szülés de csak akkor ha már amúgy is közel az idő. Nekem bejött mert éjfélkor szexeltünk és én már aludni nem tudtam a páromat fél kettőkor keltettem és 4kor indultunk a kórházba és megszültem. Semmi baj nem volt.
3/5 anonim válasza:
Ha a doki nem tiltotta meg lehet.
4/5 anonim válasza:
Én 34. héttől nyitva voltam egy ujjnyira, végig szeretkeztünk. Nem lesz baja neki.:) A fiam 38+6étre született.
5/5 anonim válasza:
Az elsővel én is nyitva voltam egy ujjnyira, pont a fertőzés miatt mi nem is szexeltünk, aztán amikor 40 hetesen és 7 naposan azt mondták, hogy indítani fogják, szépen bepótoltuk az elmeredt együttléteket. Gyors reggeli menet, és délután fél négyre meg is született a lányom. Most várom a 2. babát, tuti, hogy a betöltött 38. héttől ezen módszerrel fogunk élni. Most nem szeretném túlvinni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!