Ha érzitek, hogy kezd fájni a torkotok, mit vesztek be, hogy ne legyen komolyabb?
A gyömbértea állítólag kitűnő vírusölő.
Még nem próbáltam, mert engem nagyon csíp :/.
Én már túl vagyok csomó praktikán :( Múlt hét hétfőn kezdtem 3 napig alig tudtam nyelni, majd köhögni, durva orrdugulás...Kipróbáltam: hagymatea, hagymaleves, mézes-citromos gyümölcstea vödörszámra, frissen facsart narancslé, elszopogattam 1-1 tantum verdét is néha + próbáltam a tantum verde sprayt, orrspray helyett tengervizeset stb.
Hétvégére úgy éreztem, h jobb, de hétfőtől újra fáj a torkom, tele az orrom :(
A tengervizes orrspray, ha véletlen "lecsúszik", bokákolok, ugyanis amúgy is szörnyű hányingerem van. Ma kipróbáltam a melegvíz+só+szódabikarbóna kombót, de kis híján behánytam - pedig esküszöm többször is nekifutottam a dolognak.
Szóval én sajnos nem találtam még meg a tuti módszert és mivel már 1,5 hete nem javulok, lehet orvos lesz belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!