Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha érzitek, hogy kezd fájni a...

Ha érzitek, hogy kezd fájni a torkotok, mit vesztek be, hogy ne legyen komolyabb?

Figyelt kérdés
2014. dec. 10. 16:14
 1/9 anonim ***** válasza:

A gyömbértea állítólag kitűnő vírusölő.

Még nem próbáltam, mert engem nagyon csíp :/.

2014. dec. 10. 16:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Barátnőim a r3d4mecilint kultiválják.
2014. dec. 10. 16:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Én csipkebogyós verbena cukorkát szopogattam de az sajna csak "felületi kezelés" volt. Gyömbéres teától nekem hányingerem volt, de elvileg tényleg jó.
2014. dec. 10. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Homeogene 9
2014. dec. 10. 16:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Én imádom a gyömbér teát az íze miatt, de a torkon nem sokat segít. Nálam az ötcsillagos tuti (háziorvosom ajánlására): forró sós-szódabikarbónás gargalizálás! Korlátlanul ismételhető, nem kell tájékoztatót böngészni, hogy szabad-e. Terhesség előtt a Plogosolra esküdtem, de komolyan mondom, az a só-szódabikarbóna poros nyomába se ér 1500 Ft-ért... Ha kapar a torkom, kétszer gargalizálok és el is múlik. Tuti!
2014. dec. 10. 16:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Megírnád nekem a mennyiséget és arányokat ? Miből mennyi kell? Köszi!!
2014. dec. 10. 16:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Tantum Verde!
2014. dec. 10. 16:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Á, nem kell azt méricskélni ennyire pontosan! :) Két deci vízbe szoktam kb. egy teáskanál sót és egy púpos mokkás kanál szódabikarbónát. Förtelmes az íze, de én úgy érzem, minél töményebb és minél forróbb, annál hatékonyabb. Valamelyik nap is egész nap kapart a torkom (úton voltam, ügyeket intéztem), este kétszer gargalizáltam, reggelre semmi.
2014. dec. 10. 17:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Én már túl vagyok csomó praktikán :( Múlt hét hétfőn kezdtem 3 napig alig tudtam nyelni, majd köhögni, durva orrdugulás...Kipróbáltam: hagymatea, hagymaleves, mézes-citromos gyümölcstea vödörszámra, frissen facsart narancslé, elszopogattam 1-1 tantum verdét is néha + próbáltam a tantum verde sprayt, orrspray helyett tengervizeset stb.

Hétvégére úgy éreztem, h jobb, de hétfőtől újra fáj a torkom, tele az orrom :(

A tengervizes orrspray, ha véletlen "lecsúszik", bokákolok, ugyanis amúgy is szörnyű hányingerem van. Ma kipróbáltam a melegvíz+só+szódabikarbóna kombót, de kis híján behánytam - pedig esküszöm többször is nekifutottam a dolognak.

Szóval én sajnos nem találtam még meg a tuti módszert és mivel már 1,5 hete nem javulok, lehet orvos lesz belőle...

2014. dec. 10. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!