Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4x-5x 3 perces fájások, nem...

4x-5x 3 perces fájások, nem múlnak semmire. Aztan reggelig semmi. Napközben is párszor érzem, de nem ilyen rendszeresen. Na ezek a jóslók? Vagy már 'komolyabb'? Honnan tudom, hogy mikor kell menni?

Figyelt kérdés

Este magnerot bevetel utan tortent, direkt nezegettem az idot. Pedig mar 2. baba lesz, de ott elfolyt a magzatviz es rohantunk is. De most annyira nem tudom!!!

Tenyleg jo erosek voltak...

2013. nov. 22. 09:20
 1/9 anonim ***** válasza:
szia hány hetes terhes vagy?
2013. nov. 22. 09:21
 2/9 A kérdező kommentje:

3 percenkent jottek es 2-3 percig, a telefonomban mertem egy alkalmazassal.

35 hetes 2 napos

2013. nov. 22. 09:24
 3/9 anonim ***** válasza:
hát ha megint jelentkezne nem ártana el menni az orvoshoz!nehogy be induljon a szülés.
2013. nov. 22. 09:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem 27 hetesen voltak ilyenek. Éjjel kettőkor arra ébredtem, hogy rendszertelenül jönnek a fájások az alhasamba. Egy óra alatt elmúlt. Másnap irány a kórház. Ott megállapította a doki, hogy ezek nem fájások voltak, csak intenzívebb méhtevékenyégek, viszont ennek köszönhetően nyílni kezdett a külső méhszáj. Engem ágynyugalomra intettek és napi 4000 mg magnéziumot szedek.
2013. nov. 22. 09:38
 5/9 A kérdező kommentje:

Voltam tegnap Nst-n, semmit sem mutatott, uh-on is minden oke, viszont az orvos nem vizsgalt meg, hetfon megyek hozza.

De nekem ez nagyon furcsa erzes volt, nem olyan, hogy "jaj most fajdogal a hasam", hanem az a konnyfakasztos "huh b...ki, nagyon faaaaj"!

Erezhettem ahogy nyilik a mehszajam? Az nagyon faj annak aki erzi?

2013. nov. 22. 10:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok.Én holnap töltöm a 36. hetet, és már olyanokat keményedek, görcsölök,h csak na.Van tapasztalatom, mivel 3. babó lesz.Pár napja annyira kész voltam, egész nap mensi szerű görcsök,+rá keményedés, hasmenés,reggel hányás...na gondoltam, ebből baba lesz.Este meglátogattuk a dokimat, aki mondta, h nincs semmi gond, méhszáj változatlan.hát hurrá!!!Szóval harmadik gyerek ide vagy oda ,lehet már csak akkor hiszem el h beindult a dolog, ha kinéz a manó és szól, h jövök anya! :D
2013. nov. 22. 11:07
 7/9 A kérdező kommentje:

:) igen, igazad van. Mar ti osszekeszultetek a korhazba? Babaruhakat rendbe tettetek? Azt sem tudom mikor kene, tiszta bena vagyok... :)

Nagyon izgulok, hogy fognak zajlani a dolgok, mert 65km-re van a korhaz, 4 eves lanyunkkal mi lesz...

Ahhh izgulooook!

2013. nov. 22. 14:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Megint fajogat, most 7 percenkent... -.-
2013. nov. 22. 21:24
 9/9 A kérdező kommentje:

8-10-9 percenkent jottek eddig a fajasok, 30 mp-ig...

Mi lehet ez? Ilyenek a joslok? Vagy mar keszulodik valami?

Meddig varjak ???

2013. nov. 22. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!