4x-5x 3 perces fájások, nem múlnak semmire. Aztan reggelig semmi. Napközben is párszor érzem, de nem ilyen rendszeresen. Na ezek a jóslók? Vagy már 'komolyabb'? Honnan tudom, hogy mikor kell menni?
Este magnerot bevetel utan tortent, direkt nezegettem az idot. Pedig mar 2. baba lesz, de ott elfolyt a magzatviz es rohantunk is. De most annyira nem tudom!!!
Tenyleg jo erosek voltak...
3 percenkent jottek es 2-3 percig, a telefonomban mertem egy alkalmazassal.
35 hetes 2 napos
Voltam tegnap Nst-n, semmit sem mutatott, uh-on is minden oke, viszont az orvos nem vizsgalt meg, hetfon megyek hozza.
De nekem ez nagyon furcsa erzes volt, nem olyan, hogy "jaj most fajdogal a hasam", hanem az a konnyfakasztos "huh b...ki, nagyon faaaaj"!
Erezhettem ahogy nyilik a mehszajam? Az nagyon faj annak aki erzi?
:) igen, igazad van. Mar ti osszekeszultetek a korhazba? Babaruhakat rendbe tettetek? Azt sem tudom mikor kene, tiszta bena vagyok... :)
Nagyon izgulok, hogy fognak zajlani a dolgok, mert 65km-re van a korhaz, 4 eves lanyunkkal mi lesz...
Ahhh izgulooook!
8-10-9 percenkent jottek eddig a fajasok, 30 mp-ig...
Mi lehet ez? Ilyenek a joslok? Vagy mar keszulodik valami?
Meddig varjak ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!