Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek? 37 hetes vagyok.3...

Szerintetek? 37 hetes vagyok.3 napja kezdtem érezni a jóslókat, napközben rendszertelenül, de óránként minimum 1x, esténként viszont mindig rendszeresen 6-7 percenként, és kb 50 mp-ig tart, és nagyon fáj.

Figyelt kérdés
Ez jelentheti azt, hogy közel már a szülés, vagy ettől függetlenül, hogy rendszeres, még kitarthat a 40. hétig? Volt már valaki így?
2010. jún. 23. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem közeleg az idő, de ha már szeretnél minél előbb túllenni rajta igyál málnalevél teát!!Én 4 napig ittam, és aztán beindult a szülés!A szobatársam a kórházban 2 napig itta az én teámat, és ő is pik-pakk megszült!Pedig még 2 hetünk volt hátra!
2010. jún. 23. 15:55
 2/4 A kérdező kommentje:
hát nem lenne rossz túlesni...nagyon fáj :(
2010. jún. 23. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
szia pontosan miket érzel joslok alatt? én 36 hetes vagyok, nyitva vagyok ,keményedéseket érzek napi 5x kb, de joslot nem, vagy az milyen? leirnád pontosan?
2010. jún. 24. 09:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia! azt érzem, hogy egyszer csak megkeményedik a hasam, és egy nagy alhasi fájdalom jön rám, ami kisugárzik a derekamba is. Olyan, mint egy erős menstruációs fájdalom. És hiába állok, ülök, fekszek, nem múlik el semmilyen testhelyzetben, mindegy mit csinálok.
2010. jún. 25. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!