Szerintetek most terhes vagyok, vagy komolyabb baj lehet és méhenkívüli?
16 éves vagyok a barátommal már fél éve együtt vagyunk.
Mindig megszakitásos módszerrel védekeztünk, soha nem ment el bennem vigyáztunk erre. A pár napban viszont egyre furábban érzem magam fojton úgy érzem meg akár jönni a menstruációm de nem csak váladékozok..Úgy érzem mindig folyik a vérem ott, de nincs semmi. fáj a mellém, sokat eszek, meg néha kis hányinger nem a leg vészesebb..meg a hasam szokott fájni..ezt el mondtam anyának, meg a barátomnak is..anya sem tudja mitől van ez ő a méhen kivüli terhességre gondol, mert alul is fájt egy nap felnyúltam az újjammal és éreztem hogy a méhfalon van egy kis kör rátapadva, de anya szerint akkor nem fájhat a mellém mert nem hát ki arra csak attól nagyon szarul lehet lenni..ezt nem tudjuk mitől van el akár anya vinni majd nőgyógyászathoz ott kiderül de addig nagyon félek nem tudjuk mi lehet ez..
"Felnyúltál a méhfaladra"?
Ez aranyos.
Miért lenne méhen kívüli?
Szerintem csak simán terhes vagy, ami megszakítás mellett nem is meglepő.
Az ugyanis NEM VÉDEKEZÉS.
Méhen kívüli terhességre utaló jelről nem számoltál be. Nem mintha ezt uh-on kívül bárki is meg tudná mondani. sokkal érdekesebb lenne, ha tudnánk, hány naposak a ciklusaid, mikor jött meg utoljára stb.
És igen, ez nem védekezés. Még ha most mázlid is van, örökké nem lesz, ezt garantálom.
Ezt neeee!! Ez az év kérdése! :D :D
"felnyúltam az újjammal és éreztem hogy a méhfalon van egy kis kör rátapadva"
Te aztán értesz a biológiához!!! :D Inkább olvass utána , akkor érteni fogod, miért írtál ki ilyen eget rengető baromságot! :D :D
Felnyultam a mehfalamra :D ez edes :D
Max a huvelynek a falat erzed,esetleg ha ugyes vagy a mehszajat. A mehen kivuli terhesseg nem a huvelyfalon tapad meg,hanem a meh egyik reszen. Fajdalmat,verzest okoz altalaban.. de egesz egyszeruen csinalj egy tesztet es kiderul :)
21hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!