Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megfázásra mit szedtek?

Megfázásra mit szedtek?

Figyelt kérdés
30 hetes terhes vagyok, megfáztam,elkaptam a két óvodás gyerekemtől.....Lázam nincs csak fáj a torkom és rossz a közérzetem. A háziorvos c vitamint, torokfertőtlenítőt javasolt és pihenést.Mit ajánlotok ami beválhatna és jobb lenne a közérzetem tőle?
2014. dec. 9. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Terhesen is igaz, hogy a megfázás gyógyszerrel hét nap, gyógyszer nélkül egy hét... :)

Én novemberben kétszer is lebetegedtem. Torokfájásra nagyon bevált a sós-szódabikarbónás forró vizes gargalizálás, korlátlanul ismételhető, nem kell betegtájékoztatót bújni, hogy szabad-e. Megkockáztatom, hogy többet használ, mint az 1-2 ezer forintos torokfertőtlenítők. Most is bevetem, ha kapar a torkom, egy-két gargalizálás után el is múlik.

A C vitamin is nagyon jó ötlet.

A közérzeteddel nem tudsz mit csinálni, ki kell várni, míg kijössz a betegségből... A férjemmel együtt voltam beteg, őt tömték gyógyszerrel, nekem maradt a tea, inhalálás, C vitamin, gargalizálás, de egy perccel nem tartott tovább a betegségem, mint neki...

Jobbulást!

2014. dec. 9. 10:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az első válaszolóval. Nagy adag C vitamin mondjuk 500 mg naponta, méz, ha bírod akkor fokhagyma fogyasztása, gyógyteák. Torokfájásra nagyon jó a papsajtlevél tea, megfázásra köhögésre jó a kakukkfű tea, vagy a bodza és a csipkebogyó ezek erősítik az immunrendszert általánosságban is.

Gyógyulást!

2014. dec. 9. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Én oscilococcinumot szedtem +a torkomra homeogene 9-et +sok c-vitamin
2014. dec. 9. 11:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Mézes-citromos hársfatea, infralámpa.
2014. dec. 9. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!