Akik Gravidát szedtek melyik napszakban veszitek be?
Figyelt kérdés
Hallottam már a terhesvitaminokról jót is rosszat is.Eléggé megoszlanak a vélemények,hogy ki melyiktől hányt,...stb.Akik Gravidát szednek és bevált nekik mikor veszitek be?Reggel,délbe,este étkezés után vagy étkezés közben?Köszönöm a válaszokat!2014. nov. 28. 19:28
1/9 anonim válasza:
Én közvetlenül elalvás előtt, mert ha nem akkor vettem be, akkor kihánytam.
2/9 anonim válasza:
Ez fura, én is lefekvés előtt vettem be eddig, aztán egy ideje az történik, hogy félálomból arra ébredek hogy hánynom kell, mint az őrület. És hát..hányok is. Arra gondoltam, hogy talán azért van, mert ilyenkor este már üres a gyomrom és hát a sav meg a tabletta...lehet, hogy ez az eredmény. Most majd megpróbálom evés után bevenni.
3/9 anonim válasza:
Én este, mert akkor jutott eszembe.
5/9 anonim válasza:
Vacsora után közvetlenül, így nem okozott hányingert.
6/9 anonim válasza:
Mintha bele lenne írva hogy este kell szedni (nem szedtem sokáig, váltottunk)
7/9 anonim válasza:
Nekem nem vált be, de amíg el nem fogy, addig ezt szedegetem.
Csak este lefekvés előtt veszem be, különben hányok tőle.
9/9 anonim válasza:
én este szoktam lefekvés előtt . Amikor nem tudtam arról , hogy terhes vagyok reggel szedtem és akkor mindig hányingerem volt de nem csak attól hanem más gyógyszertől is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!