Ti milyen, nem szoptatás alatt használatos fogamzásgátlót szedtek? Én nem merek szedni. Bővebben lent.
Szóval anno 20 évesen évekig szedtem. Aztán máshogy védekeztünk. Utána meg család. Gyorsan meg is lett a 2 baba. 2 gyerek után nem szeretnénk többet, ezért irattam fel tablettát. De a betegtájékoztatója horror. És ahogy néztem, a többinek is... Növeli a rák esélyét, itt-ott vérrög, trombózis veszély, ne szedd ha: és itt 20 dolgot felsorol... A visszeret is ide sorolja. És nekem van egy kicsi. Egész este ezen gondolkodtam, h be merjem-e szedni. Félek attól, h esetleg trombózisom lesz.
Spirált nem akarok felrakatni, barátnőmnek be volt tőle állandóan gyulladva a méhe, plusz még nem tudnám elviselni a gondolatot, h bennem van egy idegen tárgy.
Szóval ne nézzetek légyszi hülyének, de nem tudom mit tegyek. :S
Gumi is kilőve, mert a párom azt nem viseli el.
De én meg állandó félelemben lennék a tabletta mellékhatásai miatt :(
Van vki köztetek, aki visszér ellére is szedi? Nincs belőle probléma?
Bízz az orvosodban.
Igen, ráírják ezeket, mert félnek a perektől. De ha elolvasod bármilyen más, egyszerűbb gyógyszer tájékoztatóját (pl antibiotikumok, köhögés elleni szerek, stb), ott némelyiken a "ritka esetben halált okozhat" is szerepel.
Ha az orvos megvizsgált, akkor személyre szabottan kaptad a gyógyszert. Tehát bízz az orvosodban.
Nem értem....Ha ennyire félsz, miét nem keresel más módszert? Használj pesszáriumot vagy spermicidet (megszakítással) pl.
Egyébként igen, a tabletta okozhat trombózist. Nyilván nem minden 2. nőnél, de ritkán okozhat. Ha félsz, nem kell szedni és meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!