Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy áll a kilókkal 28-29...

Ki hogy áll a kilókkal 28-29 hetesen? Mennyi jön még fel szerintetek?

Figyelt kérdés
Én eddig 7 kg-ot híztam, és félek, hogy a végéig sok lesz, mert azt mondják, hogy most jön a java! 55.5 kg-ról kezdtem, és 170 cm magas vagyok.
2010. jan. 31. 22:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én a 23. héten tartok 8 kg hízásnál (pedig kismamatornázom minden nap és a táplálkozásra is nagyon odafigyelek), de olyan nagyon nem aggódom, mert az eddigi 3 terhességemnél is 15-17-14 kg-t híztam, de mindig gyorsan lement! Én a helyedben nem aggódnék, főleg, hogy vékonyan kezdted! A 12-14 kg még teljesen normálisnak számít, de szerintem annyit se fogsz hízni!
2010. febr. 1. 17:48
 12/15 A kérdező kommentje:

Húúú, köszönöm a sok választ! Jó olvasgatni őket, egy kicsit megnyugodtam, bár tudom, hogy most nem fontos az alakunk, de azért szülés után is szeretnék tetszeni a férjemnek. :)

Mindenkinek boldog babavárást kívánok!

2010. febr. 1. 19:14
 13/15 anonim ***** válasza:
30. hétig 8 kg-ot híztam 50-ről indultam Bár karácsony is volt :))))) ( 22 hétig 3-at aztán a többi 8 hét alatt csúszott fel, pedig nem is nasizom, foszogatom a hűtőt és mégis ).Viszont kb 2 hete azt vettem észre, hogy egyre kevesebbet tudok enni, pár falattól már teljesen tele vagyok. Azt olvastam, ha valaki nem vizes, vagy túl nasizós akkor a 32. hét után lassul a hízás. Anno azt mondta a doki, hogy 1/4 - 1/2- 1/4 kb a hízási arány kilóktól függetlenül. Ami kell a babaának az persze jöjjön fel, de remélem nem fog hatványozódni az utolsó hetekben.
2010. febr. 2. 08:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hááát..én 28 hetes vagyok most és 3kg-t hiztam eddig.

Első baba...sokak szerint kevés. de hát ez van.

2014. jún. 10. 20:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Én 29 hetes terhes vagyok és 4 kiló plusznál járok!

Orvosom, védőnőm szerint is tökèletes!

Szerintem adottság kérdése is!

Boldog babavárást!

2017. okt. 11. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!