Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy áll a kilókkal 28-29...

Ki hogy áll a kilókkal 28-29 hetesen? Mennyi jön még fel szerintetek?

Figyelt kérdés
Én eddig 7 kg-ot híztam, és félek, hogy a végéig sok lesz, mert azt mondják, hogy most jön a java! 55.5 kg-ról kezdtem, és 170 cm magas vagyok.
2010. jan. 31. 22:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 30 hetesen tartottam kb 7 kilónál, végéig még 3,5 jött fel. Aztán egy héttel szülés után mind le is ment. Szóval nekem a 20-30 hét között jött fel a 7 (előtte semmit nem híztam), aztán már nem sok.
2010. jan. 31. 22:05
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Én úgy tudom, hogy a vértöbblet és a magzatvíz is kb. a 30. hétre maximalizálódik, tehát addig ezek is súlytöbbletet jelentenek, később már nem, és utána már csak a baba súlya megy fel, meg ha vizesedsz akkor a plussz víz. Sok kismama az utolsó hetekben még fogyni is szokott. pl. a barátnőm is most szült, és az utolsó 4 hétben már semmit sem hízott. Én is vmi ilyesmiben reménykedem, most a 32. hétben vagyok, eddig 11 kg plusszal, és már nem nagyon szeretnék sokat gyarapodni.
2010. jan. 31. 22:13
 3/15 anonim ***** válasza:

En 30 hetesen jartam 7 kilonal. A 20. hetig jott fel ket es fel es utana szinte tok egyeneletesen heti fel kilo. Magas vagyok es vekony, addig a pocakomon kivul semmi sem valtozott rajtam, marha buszke voltam magamra.

Nah, most vagyok 37 hetes es erosen romlott a statisztikam. OK, igy sem borzaszto meg a helyzet, 13 kilonal jarok most, de nagyon nem heti fel kilo jon fel, hanem inkabb heti egy. Raadasul ossze-vissza ingadozik a sulyom, mert vizesedni is kezdtem. A mult heten peldaul egy kilot fogytam, a heten kettovel vagyok tobb helyette es bevizesedett labakkal, kezekkel.

De hiztam is, erzem, latom, a fejem is kerekebb, illetve meggyotort. OK, a viz le fog menni, de akkor is idegesito, hogy semmit sem csinalok maskepp, nem taplalkozom rosszabbul, nem eszem tobbet, nem mozgok kevesebbet, megis ossze-vissza no a sulyom.

Mar annak is orulnek, ha 15-nel megallnek szulesig, akkor legalabb csak 4-5 kg maradna rajtam szules utan, ami az en magassagomhoz alig valami (az elso babam megszuletesevel is 11 kilotol szabadultam meg, most is hasonlora szamitok).

2010. jan. 31. 22:30
 4/15 A kérdező kommentje:

Látom mindenki bizakodik, hogy nem lesz túl sok plussz kiló a végéig, de úgy néz ki, hogy nagyon változó, mindenkinél más.

Én fél kilót híztam az elmúlt egy hét alatt, és ha ez így megy, akkor még vagy 6 kiló feljön, vagy még több!!! Azt soknak tartom, max. összesen 10 lenne a jó. De persze álmodozni lehet, ugye!? :)

Az a baj, hogy édesszájú vagyok és nem bírok ellenállni egy kis csokninak, sütinek... :(

2010. jan. 31. 23:09
 5/15 anonim ***** válasza:

Én is 170cm vagyok és 29. hetes. A 19. hétig feljött 10 kg, azóta 1kg. Nagyon remélem, hogy 3-4 kg-nál többet nem hízok a köv. 11 hétben sem. Nem tudom, miért híztam az elején, mert még étvágyam se volt. Nem félek a plusz kilóktól majd leadom.:)

Boldog babavárást!

2010. jan. 31. 23:17
 6/15 anonim ***** válasza:
Szia, en 168 cm vagyok, 51 kg-val kezdtem, ez a masodik terhessegem. Most 27 hetes vagyok, eddig 7 kg jott fel, pont annyi mint a lanyommal anno. Szoval sztem 13 lesz most is a vege. Engem nem zavar, mert rolam a szoptatas alatt olvadtak a kilok.. az eskuvonk akkor volt amikor a lanyunk 7 honapos volt, es senki nem hitte el, hogy o az en gyerekem lenne, mert egy dkg plusz nem volt rajtam. Raadasul most majusi baba lesz, rogton ki lehet vele menni nagyonkat setalni :)
2010. febr. 1. 07:47
 7/15 anonim ***** válasza:
Én pont ma vagyok 28 hetes és sajnos eddig elég sokat híztam, 14 kg-ot., de mentségemre legyen mondva, én dohányoztam terhességem előtt, amit természetesen rögtön abbahagytam, amint megtudtam, hogy babát várok és azóta mindig muszály valamit rágcsálnom. Gondolom ez is hozzájárult, hogy ilyen sokat híztam. Eég alacsony vagyok, 156 cm és 52 kiló voltam, most meg 64.:-(
2010. febr. 1. 09:07
 8/15 anonim ***** válasza:
én 27 hetes vagyok és 13 kilot hiztam,én hizásra hajlamos vagyok(72kg kezdtem és most vagyok 85 kg)
2010. febr. 1. 09:17
 9/15 anonim ***** válasza:
37 hetes vagyok es 8 kilonal tartok. 171 magass es 59 kilorol indultam. Nallam a 20-30 het kozott ugrottak meg a kilok. Sajnos a 30-dik hettol nagyon nincsen etvagyam. Tegnap pl. ket szelet lekvaros kenyer csuszott le egy pohar hideg tejjel meg este egy banan es ket kiwi. Hiaba is eroltetem magam mert csak rosszul leszek. Neha csak azert eszem mert feltem a babam. Ugyhogy nallam ez is kozrejatszik szerinem.
2010. febr. 1. 10:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Én is hasonló alkat vagyok. 170 cm és 52 kilóval kezdtem. Most a 26. heten tartok 5-6 kiló plusznál, de szerintem ez nem aggasztó. Ha a vége 10-12 az még jó. Főleg, hogy nem eszek többet mint egyébként, és szerintem a babának kell ami fent marad és nem is nőttem máshol csak a hasamon. Szerintem nincs okod aggódásra.
2010. febr. 1. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!