Ki hogy áll a kilókkal 28-29 hetesen? Mennyi jön még fel szerintetek?
En 30 hetesen jartam 7 kilonal. A 20. hetig jott fel ket es fel es utana szinte tok egyeneletesen heti fel kilo. Magas vagyok es vekony, addig a pocakomon kivul semmi sem valtozott rajtam, marha buszke voltam magamra.
Nah, most vagyok 37 hetes es erosen romlott a statisztikam. OK, igy sem borzaszto meg a helyzet, 13 kilonal jarok most, de nagyon nem heti fel kilo jon fel, hanem inkabb heti egy. Raadasul ossze-vissza ingadozik a sulyom, mert vizesedni is kezdtem. A mult heten peldaul egy kilot fogytam, a heten kettovel vagyok tobb helyette es bevizesedett labakkal, kezekkel.
De hiztam is, erzem, latom, a fejem is kerekebb, illetve meggyotort. OK, a viz le fog menni, de akkor is idegesito, hogy semmit sem csinalok maskepp, nem taplalkozom rosszabbul, nem eszem tobbet, nem mozgok kevesebbet, megis ossze-vissza no a sulyom.
Mar annak is orulnek, ha 15-nel megallnek szulesig, akkor legalabb csak 4-5 kg maradna rajtam szules utan, ami az en magassagomhoz alig valami (az elso babam megszuletesevel is 11 kilotol szabadultam meg, most is hasonlora szamitok).
Látom mindenki bizakodik, hogy nem lesz túl sok plussz kiló a végéig, de úgy néz ki, hogy nagyon változó, mindenkinél más.
Én fél kilót híztam az elmúlt egy hét alatt, és ha ez így megy, akkor még vagy 6 kiló feljön, vagy még több!!! Azt soknak tartom, max. összesen 10 lenne a jó. De persze álmodozni lehet, ugye!? :)
Az a baj, hogy édesszájú vagyok és nem bírok ellenállni egy kis csokninak, sütinek... :(
Én is 170cm vagyok és 29. hetes. A 19. hétig feljött 10 kg, azóta 1kg. Nagyon remélem, hogy 3-4 kg-nál többet nem hízok a köv. 11 hétben sem. Nem tudom, miért híztam az elején, mert még étvágyam se volt. Nem félek a plusz kilóktól majd leadom.:)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!