Nektek a terhesség előrehaladtával nőtt a hányingeres időszakok hossza?
Figyelt kérdés
Nálam eleinte csak 1-1 szer volt naponta és max 20-30 perc, aztán eltelt pár nap és ma már 2 szer tör rám kora és késő délután és már van hogy akár 1 másfél óráig is hányingerem van. Más is így tapasztalta? Ez így okés?2014. dec. 5. 18:26
1/7 anonim válasza:
nekem az 5.héttől folyamatos hányingerem van,most vagyok 16hetes..Reggel-este mindig kb 2órán keresztül,meg van hogy napközbe is rám jön.... nagyon szeretném ha elmúlna már :(
2/7 anonim válasza:
Nem időszakok voltak hanem már úgy kezdődött hogy egész nap tartott, csak enyhén. És innentől fogva erősödött. 8-9. Hétig szörnyű volt azt hittem meghalok és minek kellett ez nekem :D de 10. héttől 12-ig jól voltam.
3/7 anonim válasza:
Ja és utána is, akkoe már teljesen elmúlt. :)
4/7 anonim válasza:
Nálam ugyanígy, a 6-7. héttől. Először csak reggel kicsit, aztán délelőtt is, majd egész nap... Az elsőnél 16 hétig (akkor még az egyik nap 4x hánytam, másnap semmi), a másodiknál 13 hétig. Nem vagyok orvos, de szerintem ez belefér:)
5/7 anonim válasza:
Én pont ma vagyok 7 hetes,tegnapelőtt volt először hányingerem egész délelőtt.Azóta megint semmi.
6/7 anonim válasza:
Nekem 6 hetesen kezdődött, és 10 hetesen elmúlt. Szagokra még mindig érzékeny vagyok, étteremben sem tudok mindent megenni, így ez elég nehéz, de sztem már nem jön vissza hányinger.
12 hkm
7/7 anonim válasza:
16. hétig tart a hányinger és elmulik, aki nem szerencsés az hányingere kitart 2-3.trimeszterig is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!