37 hetes vagyok 2-3 napja igen gyakoriak a mehosszehuzodasaim, lehet kozol a szules?
Nekem is így volt, ki is volt nyílva a külső méhszáj, 3 kiló körül volt a baba súlya az uh. szerint, tehát minden adott volt, hogy bármikor megszülessen. Aznap, ahogy betöltöttem a 38. hetet, egy erős hidegfronttal megszületett a lányom 3200 g-mal. Ha el is van öregedve a lepényed, mondjuk 2-es érettségű, és gyakoriak az összehúzódások, mint nekem, akkor jobb, ha összecsomagolsz!
Üdv, 9 hetes anya
Sztem akkor is készülj, mert a lepény egyik pillanatról a másikra öregedhet. Nekem is így volt, kedden még csak 1-es volt, csütörtökön meg 2-es 3-as közt, és csütörtökön meg is szültünk, de igazából a hidegfront intézett el. Annyian szültünk aznap, hogy hajnal 4-től 8-ig a folyosón sétálgattam, mert nem volt szabad ágy, tiszta szerencse, hogy a pici délután 1-ig kibírta odabent.
Legyél készenlétben, és olyan csodálatos szülést kívánok Neked, amilyen az enyém volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!