Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes terhes vagyok,...

37 hetes terhes vagyok, vannak méhösszehúzódásaim, amik nem rendszeresek, de elég gyakoriak. Tisztasági betétet használok és ma észrevettem, vmi barnás folyást. Ez mi lehet?

Figyelt kérdés
Milyen folyás ez??
2010. febr. 17. 11:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ez, a nyákdugó. nyílik a méhszáj,hamarosan megszületik a pici. a nyákdugó a szülés előtt akár egy héttel is távozhat:)
2010. febr. 17. 11:29
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor ez az jelenti, hogy bármelyik nap megszülethetik a babám???
2010. febr. 17. 11:33
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia!

37 hetes vagyok én is. 2 napja ezzel szenvedek. barnás pirosas vérzéssel kezdtük bementünk rögtön a kórházba. nyílik a méhszáj ezzel haza küldtek. Azt mondták a 40. hétig is lehet húzni vérezgetéssel. De ha aznap nem múlik el vagy görcsölnék vagy akármi menjek be. Hajnalban bementünk ismét mert újra kezdtem vérezgetni. Megnéztek. Ez a doki azt mondta teljesen zárt a méhszáj (addig ezt kell mondják amíg nem újjakban mérhető a tágulás de nyildogál. Nyákdugó már nincs ismét haza küldtek.) Most pisilés után törlöm magam és találkoztam azzal a nyákdugóval ami szerintük már 2 napja elment... pici görcseim voltak de most abba marad úgy látszik... Úgyhogy lassan neked is megy a nyákdugó. Fel fogod ismerni. Egy viszonylag kemény nagyobb darab és lilás pirosas stb...

2010. febr. 17. 11:39
 4/13 A kérdező kommentje:
Na hát eddig nem féltem, most már kezdek... :)Én is felhívtam az orvosomat, de egyértelmű választ ő sem tudott adni! Milyen jó lenne, ha konkrét választ kapnánk... elment a nyákdugó? Na hát akkor pár napon belül jön a baba... Jó lenne tisztában lenni a dolgokkal!
2010. febr. 17. 11:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Tudom. :) Most én is neki álltam főzni hogy 3 napig kaja legyen ha ma akar kibújni. Szorítok magunknak. Gyors legyen a szülés. Tegnap azt mondták hogy ez fájások nélküli tágulás. Lehet nem "szenvedünk majd annyit".
2010. febr. 17. 12:01
 6/13 A kérdező kommentje:
Amióta írtam, semmilyen folyás nem volt, viszont elkezdett úgy fájni az alhasam, mintha bentről tűvel szurkálnák... ez most megint mi?
2010. febr. 17. 12:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem a 38. héten ment el a nyákdugó, és 40+2-re született, de akkor sem ő akart jönni! Ne vegyél rá mérget, hogy pár napon belül baba lesz. Figyeld az összehúzódásokat, és ha rendszeres lesz, akkor irány a kórház, addig nyugi, és próbálj pihenni, mert szükséged lesz erőre!!
2010. febr. 17. 13:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok. Nálam ugyanez a helyzet. De én "barnázgatok folyamatosan". A szurkálás nekem is van és elmúlik és megint kezdődik. Majd eldönti hogy mit akar. De ez egy szar nap lenne a szülésre az biztos. Ezt nem arra találták ki. tegnap is hajnal 3 tól fent vagyok ma meg fél 1 től görcsölgetek reggel 4 kor kellett bemenni a kórházba. Remélem hagy egy kicsit aludni szülés elött a csöppem.
2010. febr. 17. 13:53
 9/13 anonim ***** válasza:

én már a 34 héten ujjnyira ki voltam nyilva, a nyákdugónak csak hült helye volt

észre se vettem mikor hagytam el

most a 39 hetet taposom, semmi jele szülésnek, pedig nagyon jó lenne már megölelgetni a babámat

2010. febr. 17. 14:11
 10/13 A kérdező kommentje:
Jééééézusom!!!... Ebbe a bizonytalanságba bele lehet őrülni!! Csak én utálom ennyire a várakozást???
2010. febr. 17. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!