37 hetes terhes vagyok, vannak méhösszehúzódásaim, amik nem rendszeresek, de elég gyakoriak. Tisztasági betétet használok és ma észrevettem, vmi barnás folyást. Ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Milyen folyás ez??2010. febr. 17. 11:11
11/13 anonim válasza:
Nyugi. Majd jön. Párom már legalább hazaért ha jönni akar a csöpp akkor jöhet. De remélem marad még. Nektek is maradjon. Ott van a legjobb helyen...
12/13 anonim válasza:
13/13 anonim válasza:
Nyugi,nem vagy egyedül a bizonytalansàggal!Én is a 37.hétben vagyok,màr 3 hete menni alig tudok,görcsölök reggeltöl estig,söt még a nyàkdugo se ment el,arrol nem is beszélve hogy a baba még nincs a szülöcsatornàban...Mégis azon paràzok hogy bàrmelyik percben megszülhetek.Hàt innentöl kezdve màr csak vàrni tudunk,ugyis akkor bujik ki amikor ö akar...Félek én is.Viszont ha bàrmi van,iràny a korhàzba,én azt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!