A keményedések, ha nem is rendszeresek, szerintetek lehet jósló, vagy készüljek a kórházba? 38 hetesen. Bőv. Lent.
Egész délután óta érzem, kb fél-1 óránként 1 keményedést, viszont furcsa érzésem van, van amelyik belenyílal lentre, van amelyik a derekamba.
A babus meg egyfolytában mocorog, feszeng, mintha kinyomkodná magát.
Itt a nagyfiam, nem szívesen rohannék be a kórházba, mert tuti bent is tartanak, viszont nem tudom ez már a szülés jele?
Első császáros volt, nem indult be nem tudom mire kell számítani.
Segítsetek légyszi...!!!
Szia!
Én is ezt érzem, már 3 hete vannak szurkálódások, említésre méltó keményedések. Néhány napja fáj a derekam és a hasam alja, olyan mintha meg akarna jönni. Tegnap este éreztem, hogy "nagywc-re" kell mennem, de nem lett eredmény. Bekeményedtem és sűrűbben kezdett szurkálni, aztán egyszer csak jött egy görcs, aztán fájt egy kicsit még a hasam alja. Már kezdtem nézni az órát, hogy van-e rendszeresség, de aztán elmúlt minden. El is aludtam. Ma is fájdogált a hasam alja, derekam, néha beszúr, benyilal. Semmi magzatvíz nem folyt, és a nyákdugóval sem találkoztam. Várom a fejleményeket. Mindenesetre ma még megvettünk néhány hiányzó dolgot. Ő lesz az első babám, semmi tapasztalatom, de az élményeket megosztottam veled.
Kitartás és minden szépet kívánok!
38+3 hetes Kismama
Köszönöm szépen, hogy írtatok!
Az eredmény az lett, hogy éjjel is maradtak a keményedések, de csak óránként kb 2, aztán reggel a felkelésnél el is folyt a magzatvíz.
Azóta már itthon is vagyunk a kisfiammal, 09-én született 12-48-kor.
Szóval nekem nem tartott sokáig a jósló fájás sem...:)
Remélem Ti is jól vagytok.
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!