Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A keményedések, ha nem is...

A keményedések, ha nem is rendszeresek, szerintetek lehet jósló, vagy készüljek a kórházba? 38 hetesen. Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

Egész délután óta érzem, kb fél-1 óránként 1 keményedést, viszont furcsa érzésem van, van amelyik belenyílal lentre, van amelyik a derekamba.

A babus meg egyfolytában mocorog, feszeng, mintha kinyomkodná magát.

Itt a nagyfiam, nem szívesen rohannék be a kórházba, mert tuti bent is tartanak, viszont nem tudom ez már a szülés jele?

Első császáros volt, nem indult be nem tudom mire kell számítani.

Segítsetek légyszi...!!!

2010. máj. 8. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!Lehetséges hogy a napokban szülni fogsz :)Nekem menstruációhoz hasonló görcsökkel kezdődött,fájt az alhasam és a derekam.Az biztos,ha elfolyna a magzatvíz akkor irány a kórház!!De szerintem ezek még csak jósló fájások.Tágulhat a méhszáj ahogy írtad.Az lehet az a szurkálódó,nyilaló érzés.
2010. máj. 8. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:
38+6 hetes vagyok és napok óta u.ezt érzem. Tegnap még 3100 voltam és minden rendben. Szerintem csak jósló, de hát közeleg az idő! Kitartás Neked is! :)
2010. máj. 9. 11:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ezt érzem, már 3 hete vannak szurkálódások, említésre méltó keményedések. Néhány napja fáj a derekam és a hasam alja, olyan mintha meg akarna jönni. Tegnap este éreztem, hogy "nagywc-re" kell mennem, de nem lett eredmény. Bekeményedtem és sűrűbben kezdett szurkálni, aztán egyszer csak jött egy görcs, aztán fájt egy kicsit még a hasam alja. Már kezdtem nézni az órát, hogy van-e rendszeresség, de aztán elmúlt minden. El is aludtam. Ma is fájdogált a hasam alja, derekam, néha beszúr, benyilal. Semmi magzatvíz nem folyt, és a nyákdugóval sem találkoztam. Várom a fejleményeket. Mindenesetre ma még megvettünk néhány hiányzó dolgot. Ő lesz az első babám, semmi tapasztalatom, de az élményeket megosztottam veled.

Kitartás és minden szépet kívánok!

38+3 hetes Kismama

2010. máj. 9. 19:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hogy írtatok!

Az eredmény az lett, hogy éjjel is maradtak a keményedések, de csak óránként kb 2, aztán reggel a felkelésnél el is folyt a magzatvíz.

Azóta már itthon is vagyunk a kisfiammal, 09-én született 12-48-kor.

Szóval nekem nem tartott sokáig a jósló fájás sem...:)

Remélem Ti is jól vagytok.

M.

2010. máj. 16. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!