Milyen volt a 2. babával a terhességetek? Mik voltak a különbségek az 1. -höz képest? ( émelygés, rosszullét, fáradtság, keményedések, baba súlya, szülés)
-eddig türhető
-émelygés: a 14. hétig folyamatosan minden reggel émelyegtem a 2.kal az elsővel szinte soha.
-rosszullét: kb. ugyanez...
-fáradtság: mindkettővel este nyolcig birtam fennmaradni .
az első kislány a 2. kisfiú talán innen a sok eltérés.
keményedések baba súly szülés még nem tudom.. ott még nem tartok.
Nekem mind a kettő kisfiú lett és mégis volt különbség a két terhességem között. az elsővel 3 hónapot végighánytam a másodikkal nem hánytam. Az elsőnél 20 kg-mot híztam a másikkal csak 8 kg-ot. Mind a kettő közel azonos súlyú lett.
1. 3550gramm és 53 cm
2. 3400gramm és 54 cm
A szülés viszonylag gyors volt mind a kettőnél de a második könnyebb volt. Természetesen szültem őket.
Elsővel fiammal 9 hónapot hánytam végig oly szinten, hogy volt, hogy napi 10 x, de az apukája alíg simizte, sokat szenvedtem.
Másodikkal lányommal 3 hónapig napi 3x, majd csak napi 1 x, de a 6.hónaptól soha nem hitt formában voltam. Az apuka mindig simizte, alíg szenvedtem.
Harmadiknál még nem tudni mi-ki, 3.hónapnál vagyok, rengeteget hányok, most maradtunk egyedül és rengetegt szenvedek, nagyon fáradékony vagyok.
Mindenkinek szép babavárós napokat és könnyű szülést kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!