Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire gyakoriak manapság a...

Mennyire gyakoriak manapság a vetélések?

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból kérdezem. Van erre valamilyen adat?
2010. szept. 29. 08:52
 1/7 anonim ***** válasza:

nehéz erre jó adatokat találni, ha pl azokra a vetélésekre gondolunk, amiről nem is tudott a nő. (nagyon korai terhesség) valahol azt olvastam, hogy ha ezeket is belevesszük, akkor közel a terhességek 50%-a megszakad. számomra ez rémisztően sok, nem is nagyon tudom elhinni.

meg még annyit olvastam, hogy ha baj történik, az 80%-ban még a 12. hétig szokott bekövetkezni.

2010. szept. 29. 08:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Èn azt olastam, hogy a terhessègek 20 %-a végzödik vetèlèssel.
2010. szept. 29. 08:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, én is azt olvastam, hogy ha beleszámítjuk azokat a terhességeket is, ahol ugyan megtermékenyült a petesejt, csak nem tudott beágyazódni, vagy beágyazódott, de nem tudott megmaradni, levált a nyálkahártyával, akkor a terhességek közel fel végződik vetéléssel. Általában ezeknek a korai vetéléseknek a 70%-át észre sem veszik a nők, a maradék 30%-ban meg az tűnik fel nekik, hogy erősebb a menstruáció, vagy szokatlanok a görcsök.
2010. szept. 29. 09:30
 4/7 anonim ***** válasza:
"a terhességek közel FELE végződik vetéléssel" lemaradt az e betű, bocsi
2010. szept. 29. 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért tűnik ma többnek, mert a tesztek miatt hamarabb kiderül a terhesség. Régen legfeljebb késett 1-2 hetet a nőnek, aztán megjött neki, nem is gondolta, hogy épp most vesztett el egy babát.
2010. szept. 29. 09:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azt tudom, hogy az idén már 2 babát veszítettem el.Az 1. februárban 6 hetesen spontán, a 2. 9 hetesen halt el - ez műtéttel lett befejezve.

2010. szept. 29. 12:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az orvosom, hogy a terhességek 15 %-a végződik vetéléssel, ennek 80-85 %-a a 12. hét előtt.
2010. szept. 29. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!