Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fals pozitív tesztetek volt már?

Fals pozitív tesztetek volt már?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pozitív teszt után a labor eredményből egyértelműen nem volt terhesség.
2014. dec. 4. 00:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem volt, de nem is hiszek ebben...Ha pozitív,akkor terhesség, esetleg borzasztóan ritka betegség áll fenn.
2014. dec. 4. 07:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Két gyerekem van. Nem volt fals pozitív tesztem.

Azt olvastam, hogy az endometriózis adhat ilyet. Ha egészséges vagy, nem történik meg.

2014. dec. 4. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Olyan van, hogy pozitív lesz a teszt, de elhal az embrió, így a HCG szép lassan kiürül, nem lesz végül terhesség a dologból. Szerencsére ez persze nem annyira gyakori, ha pozi lesz a teszt, akkor nyugodtan lehet örülni, nem kell ilyenekre gondolni!!!
2014. dec. 4. 08:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Olyan volt, hogy 2 csíkos volt, és 1 hét késéssel megjött. Nem tudom ez minek számít, mert nem hívnám vetélésnek mert még szívverésem volt, ugyanakkor valami még is volt, mert megnövekedett a HCG. Nem hívnám fals eredménynek, mert van ott terhesség csak nem marad meg. Másik babám 10 hetesen állt meg a fejlődésben és ment magától össze. De ez inkább vetélés mint fals eredmény, hisz ott már bizonyítottan volt baba. (azóta már van egy kisfiam, de ilyenek is vannak)
2014. dec. 4. 08:50
 5/8 anonim ***** válasza:
4-es vagyok: Szívverés még NEM volt, ugyan akkor .....(elírtam)
2014. dec. 4. 08:51
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

Hát, akkor én leszek a kivétel, nekem volt egy fals pozim, most októberben. De ezek úgy pozitívak, hogy nagyon-nagyon halvány a csík, tehát éppenhogy látni, ha az ember az ablakhoz áll a teszttel. Na az enyém ilyen volt, nem is túlzottan hittem benne, később csináltam egy újat, tök negatív lett, majd másnap reggel még egyet, az is. A sors fintora, hogy egy héttel később tényleg pozit teszteltem, az is halvány volt, de egyértelmű.

Olvastam egyébként egy cikket valahol erről, hogy ezek a "nagyon halványan mintha látnék valamit" tesztek nem véletlenek, a gyártók direkt csinálnak egy pár ilyet. Egyszerű marketingfogás, mivel nem tudod eldönteni, hogy pozitív-e, mert valami van, de mégis halovány, csinálnod kell még egyet, vagyis új tesztet veszel... elég undorító húzás, mert sokaknak ad hamis reményt, akik régóta várják a babát, de sajnos ez van :/

Ha a csík egyértelműen látszik, és egyértelműen színes, akkor jó eséllyel valóban pozitív a teszt.

2014. dec. 4. 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Én sem hittem a fals pozitív tesztben, ameddig én nem találkoztam eggyel. Határozottan kijött rajta a csík, egy 25-ös érzékenységű Clearblue plusz-os teszt volt, és onnan tudom, hogy nem nem tapadt meg, hanem nem volt semmi, hogy még aznap elvégeztem egy 10-es érzékenységű másfajta tesztet, ami full negatív volt, és 2 nappal később ezt ismételtem, és negatív volt ismét, valamint aznap nőgyógyásznál is voltam, aki szintén megerősítette, hogy nincs semmi.

Itt a tesztem, többet ilyet nem veszek, az fix:

[link]

2014. dec. 4. 12:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is Clearblue teszt volt fals pozitív, csak nagyon vékony vonallal - állítólag hajlamos erre a hibára. Illetve Medilab normál vastagságú iszonyú halvány, de színes csíkkal. Mindkettő esetben a többi teszt totál negatív lett, nem volt szó korán elhalt terhességről. Viszont egyik fals pozitív teszt se látszott fotón, csak élőben. Azóta úgy vagyok vele, hogy az a halvány csík hihető, ami fotón látszik.
2014. dec. 5. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!