Fals pozitív tesztetek volt már?
Két gyerekem van. Nem volt fals pozitív tesztem.
Azt olvastam, hogy az endometriózis adhat ilyet. Ha egészséges vagy, nem történik meg.
Hát, akkor én leszek a kivétel, nekem volt egy fals pozim, most októberben. De ezek úgy pozitívak, hogy nagyon-nagyon halvány a csík, tehát éppenhogy látni, ha az ember az ablakhoz áll a teszttel. Na az enyém ilyen volt, nem is túlzottan hittem benne, később csináltam egy újat, tök negatív lett, majd másnap reggel még egyet, az is. A sors fintora, hogy egy héttel később tényleg pozit teszteltem, az is halvány volt, de egyértelmű.
Olvastam egyébként egy cikket valahol erről, hogy ezek a "nagyon halványan mintha látnék valamit" tesztek nem véletlenek, a gyártók direkt csinálnak egy pár ilyet. Egyszerű marketingfogás, mivel nem tudod eldönteni, hogy pozitív-e, mert valami van, de mégis halovány, csinálnod kell még egyet, vagyis új tesztet veszel... elég undorító húzás, mert sokaknak ad hamis reményt, akik régóta várják a babát, de sajnos ez van :/
Ha a csík egyértelműen látszik, és egyértelműen színes, akkor jó eséllyel valóban pozitív a teszt.
Én sem hittem a fals pozitív tesztben, ameddig én nem találkoztam eggyel. Határozottan kijött rajta a csík, egy 25-ös érzékenységű Clearblue plusz-os teszt volt, és onnan tudom, hogy nem nem tapadt meg, hanem nem volt semmi, hogy még aznap elvégeztem egy 10-es érzékenységű másfajta tesztet, ami full negatív volt, és 2 nappal később ezt ismételtem, és negatív volt ismét, valamint aznap nőgyógyásznál is voltam, aki szintén megerősítette, hogy nincs semmi.
Itt a tesztem, többet ilyet nem veszek, az fix:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!