A ciklus hanyadik napján lett pozitív a tesztetek?
5. vagyok:
28. naptól kezdve 2 naponta teszteltem. Csak a 41. napon lett +. Előtte teljesen - volt.
Hát,csak az egyik gyerkőc első pozi tesztjét tudom napra pontosan,vagy is kettőt: A másodiké a nem várt napján, a harmadikét 29 napos ciklussal a 28. ciklusnap reggelén,a fogantatás napjától számolva a 12. nap.
Nem,nem teszteltem előtte. Ezek a legkorábbi időpontok.
Üdv:3 lányos,9hkm
köszönöm mindenkinek aki eddig válaszolt,még írhattok:-)
én ma vagyok ovu után 12 nappal, de sajna nega a tesztem, de hátha.....ilyenkor mindig addig reménykedek míg meg nem jön.
Nekem most a 12. dpo-n még tök negatív volt, a 13. napon olyan halovány, hogy arra bármit lehetett volna mondani, azt is hogy ott van, azt is, hogy nincs. A 15. napon már egyértelmű volt. :)
Az elsővel a 32. ciklusnapon lett nagyon halvány, aznap kellett volna megjönnie.
A másodikkal a 10. dpo-n már + volt.
Tehát teljesen változó. Viszont amíg nem jön meg reménykedhetsz, 2 nap múlva tesztelj megint, úgyis akkor kéne megjönnie nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!