Mikor lett erős pozitív a tesztetek?
Figyelt kérdés
Most elvileg 4.hét+3 napnál járok,de még elég halvány volt a 2. csíkom.Mikorra kéne erősnek lennie a 2. csíknak.2012. máj. 22. 13:13
1/12 anonim válasza:
Én 3 x teszteltem és egyik sem volt erős, én csak halványat tudtam produkálni.
3/12 anonim válasza:
Azonnal mikor teszteltem. Vagyis rá pár másodpercére nagyon erős lett mind a kettő csík.Akkor voltam 6hetes.
4/12 anonim válasza:
Nem várt reggelén, majd, hogy el is higgyem, rá két napra megint teszteltem!
33 hkm
5/12 anonim válasza:
Nem várt után 5 nappal. Akkor teszteltem először és kb. 15 mp után kijött a 2. csík, ami ugyanolyan erős volt, mint a kontroll csík.
6/12 anonim válasza:
Én (utólag visszaszámolva) 4+4 hetes voltam, mikor az első tesztet csináltam, rá másnapra mégegyet, és elég halványan, de ott volt a csík. 5+4 hetesen csináltam mégegyet (csak úgy, megmaradt), és az már szép erős lett. :)
15 hkm
7/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok, nemvárthoz nem tudok viszonyítani, nem volt szabályos ciklusom.
8/12 anonim válasza:
nem várt után a 3.-ik napon full pozítív:)
9/12 anonim válasza:
Nemvárt elott egy nappal eros pozit teszteltem:-)
10/12 anonim válasza:
Nemvárthoz én sem tudom viszonyítani rendszertelen ciklus miatt,viszont ha utánaszámolok,pontosan 5 hetes voltam,amikor ezt a tesztet csináltam:
Engem ez egyből meggyőzött,ugyh nem is teszteltem többet.
15 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!