Arri001 kérdése:
A tesztek pozitiv és közbe megjött! De ilyen erős már rég volt a vérzésem. Lehet hogy elment a baba?
Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 06:18
1/31 anonim válasza:
Dokihoz!!!!!! Azonnal!!! Lehet vetélés,és még menthető
2/31 anonim válasza:
lehet,hogy elvetéltél. én is azonnal rohannék az orvosomhoz
5/31 anonim válasza:
Egyik rokonom is erősen vérzett, befektették kórházba és megmaradt a baba. Szerintem is most azonnal irány az orvos.
7/31 A kérdező kommentje:
úgy történt h nekem nagyon változo a mensim 24,25,26 változó. már a 29. napnál voltam és nem jött meg vettem három tesztet mind a három poz az egyi csik erős a másik gyengébb.
utána 31 napon tegnap megjött. és nekem nem szokott erős vérzésem lenni de most az volt a megszokotthoz képest. holnap 6re kell mennem az orvoshoz. DE KÉPZELJÉTEK MIKOR TEGNAP MEGJOTT ESTE VOLT MÉG 1 TESZTEM POZITIV.
2012. máj. 19. 08:41
8/31 anonim válasza:
Ügyelet! Attól, hogy megjött/elvetéltél még napokig (akár 2 hétig) is pozitív lehet a teszted!
34 hetes kismama
9/31 anonim válasza:
Pont tegnap olvastam, hogy a hormonok nem ürülnek ki vetélés után a szervezetből, kell nekik 3-4 hét. Addig a teszt is pozitívot mutat. Régóta próbálkoztok?
10/31 A kérdező kommentje:
úr isten:( nem lehet h megjött csak? mert állitolag megjöhet attól is h terhes vagy.
2012. máj. 19. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!