Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A tesztek pozitiv és közbe...

Arri001 kérdése:

A tesztek pozitiv és közbe megjött! De ilyen erős már rég volt a vérzésem. Lehet hogy elment a baba?

Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 06:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Mi újság? Voltál orvosnál?

Amúgy a hormonok nem ürülnek ki gyorsan a szervezetből, vetélés után még napokig kimutatható....

Szorítok!

30hkm

2012. máj. 19. 18:59
 22/31 A kérdező kommentje:

Köszi aranyos vagy. sajna nem tudtam holnap hatra tudok menni csak:( olyan rossz.

majd este megirom mi volt a dokinál.

2012. máj. 19. 20:09
 23/31 anonim ***** válasza:
miért? nincs nálatok ügyelet? vagy kórház?
2012. máj. 19. 20:43
 24/31 A kérdező kommentje:
van. de azt mondta az orvosom h felesleges bemennyek nem fognak csin semmit.
2012. máj. 19. 21:45
 25/31 anonim ***** válasza:

jah és te ennyibe hagyod? gyógyszert kapnod kellene...

Akkor holnap is felesleges menned, mert akkor meg már tényleg késő lesz.

2012. máj. 19. 21:47
 26/31 A kérdező kommentje:
hát igen sajnos elment.:(
2012. máj. 20. 19:44
 27/31 anonim ***** válasza:
63%
Tessék és lepontoztatok,mert megírtam előre,hogy elment. Lehet meg lehetett volna menteni ha időben elmegy dokihoz. Sajnálom tényleg, de ez mosta te hibád és a te felelősséged! Nem fogadtad meg az itteni tanácsokat ,hogy rohanj az orvoshoz.
2012. máj. 20. 20:40
 28/31 anonim ***** válasza:
Én is azt írtam, hogy azonnal doki, de ne írj már ilyen hülyeségeket, hogy az ő hibája. Nem tudhatod. Lehet, hogy segíthettek volna, de lehet, hogy már nem. Nagyon sajnálom! Remélem legközelebb nem lesz ilyen, de ha kicsit is baj van, menj dokihoz, méghozzá azonnal.
2012. máj. 20. 21:52
 29/31 anonim ***** válasza:
68%

engem is le lehet pontozni, de nem hiszem, hogy egy ilyen korai terhességet fontos megmenteni. Ennek a kis embriónak ennyi volt a küldetése, hogy szülei tudjanak róla, és szeretettel gondoljanak rá.

Egy ilyen korai vetélésnek legtöbbször az az oka, hogy nem egészséges, nem is tudott rendesen megtapadni, nem valószínű, hogy lett volna miért küzdeni.

Fel a fejjel!!!!

2012. máj. 20. 22:14
 30/31 anonim ***** válasza:
28%
Nem valószínű ,hogy lett volna miért küzdeni? Azért egy igazi 'anya' az utolsó percig küzd a gyermekéért és megtesz mindent érte. Nem pedig úgy kell felfogni,hogy tudtak volna e segíteni,de itt a kérdezőnek még szándéka se volt esélyt adni a picinek.A beteg baba gyógyszer mellett is elmegy.Viszont nem egy olyan eset van,hogy ilyenkor gyógyszer mellett marad csak meg.
2012. máj. 21. 04:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!