Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor mentetek először dokihoz...

Mikor mentetek először dokihoz azután, hogy pozitív lett a tesztetek?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Én 5 és fél hetesen, de csak azért mert P3 lett a leletem.

Szerintem 6-7 hetesen menj, akkor szívhang is lesz:-)

Gratulálok

17+2hkm

2013. ápr. 21. 13:29
 2/9 anonim ***** válasza:
6+4 hetesen, de korai volt. legközelebb várok a 7-8. hétig.
2013. ápr. 21. 13:30
 3/9 anonim ***** válasza:
masnap.
2013. ápr. 21. 13:31
 4/9 anonim ***** válasza:
7+3 hetes voltam mikor orvoshoz mentem, de már előtte két héttel pozitívat teszteltem!
2013. ápr. 21. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:
8. heten
2013. ápr. 21. 13:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nagyon hamar mentem,4-5.hét között,de csak azért,mert 2 napra rá ahogy pozit teszteltem iszonyatos nagyon elkezdett fájni a petefészkem és görcsöltem is nagyon,és nem tudtam,hogy ez normális-e,meg féltem attól,hogy vagy elvetélek,vagy méhen kívüli terhesség.De hála Istennek minden rendben volt,és rá 2 hétre kellett visszamennem..akkor pontosította a hetet,akkor voltam pont 6 hetes és már volt szívhang is,persze csak hüvelyi Uh-al hallottuk,hasin még nem látott szinte semmit sem.

37+5 hkm

2013. ápr. 21. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
5+2-n mentünk először. Nem volt szívhang, de engem megnyugtatott, hogy jó helyre ágyazódott be, hogy szabályos a petezsák, nincs sehol bevérzés és látszott benne a baba is. Rá egy hétre visszamentünk és már szívhang is volt. A korai ultrahangnak is van értelme, minket megnyugtatott a tudat, hogy minden rendben zajlik, és volt egy nulladik uh, amihez képest figyelni tudtuk a fejlődését, növekedését. Nekünk hasznos volt.
2013. ápr. 21. 14:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Én meg úgy tudom, a " 9 hónap" című Dr. .. .Endre gentetikus műsorából, hogy azért érdemes elmenni minél hamarabb a dokihoz, mert ha méhen kívüli terhesség van, az életveszélyes az anyára.
2013. ápr. 21. 18:56
 9/9 anonim ***** válasza:

6. héten voltam először, hogy megbizonyosodjunk róla, jó helyen tapadt e meg.

Szerintem ez belefér.

Utána a 9. héten már szívhangot is hallanak, meg kapsz igazolást, hogy védőnőhöz, háziorvoshoz is tudj menni, és kis könyvet is kapsz.

2013. máj. 11. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!