Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj van? Mi okozza? 5. hetesen...

Baj van? Mi okozza? 5. hetesen most kezdtem el barnázni!

Figyelt kérdés
2014. dec. 3. 07:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs feltétlenül baj, de egy orvosi ellenőrzés nem árt. Amikor pozitív lett a tesztem, a 8. hétre kértem az orvoshoz időpontot. Azonban 5+6-nál barnázni kezdtem. Rettenetesen megijedtem, és hívtam a dokit, hogy most azonnal vállaljon el, nézzen meg. Este nyolcra adott időpontot, de még akkor is elmondta, hogy semmi baj, inkább kétszer (többször) feleslegesen, mint egyszer sem. Nem volt egyébként baj, több (ártalmatlan) oka is lehet a barnázásnak.

Azt a pöttyöt, akit akkor láttam, valószínűleg pár órán belül megszülöm. :)

2014. dec. 3. 07:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt ilyen, amikor a szervezetem emlékezett a mensire. Menj dokihoz, az a biztos!
2014. dec. 3. 07:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hematoma miatt volt barnàzàsom 5-6 hetesen, azt mondta a doki nem marad meg ki fogja mosni...most itt jàtszik mellettem...
2014. dec. 3. 08:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Én már nem tudom mit gondolja!

2.éve várunk rá,örültünk a halvány pozi teszteknek!

Hétfőn beszéltem a dokival,azt mondta nyugi,pihenjek,19.-én vár a rendelőben!

Már arra is gondoltam,hogy mensi előtt napokig barnáztam,lehet annak valami utóhatása!

2014. dec. 3. 08:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Most csináltam tesztet,még mindig halvány pozi!

Émelygek,fáj a mellem,furán szurkál a jobb oldalam(pedig azt 2009.-ben kipakolták).

Vettem be magnéziumot és folsavat!

2014. dec. 3. 08:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó bagyok, nyugi pihenj ha erøsödik üyelet...lehet kell egy kis hormonpótlàs føleg hogy eløtte is barnàztal, az utalhat hormonproblèmàra...

Mk is 2,5 èvet vàrtunk rà, mondjuk utànna megjàrtuk a poklot de itt van...

2014. dec. 3. 09:59
 7/7 anonim ***** válasza:
*vagyok
2014. dec. 3. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!