Normális-e, s ha igen, mennyi ideig normális 6 hetesen barnázni?
Figyelt kérdés
Már 5 napja tart, nem túl sok mennyiségű világos barna folydogálás.2008. júl. 16. 15:52
1/7 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy az semeddig sem normális, ha barnázol. Kivéve, ha orvos mondta, hogy nincs baj. Azért én a helyedben elmennék egy orvoshoz, mert a barnázás nem feltétlenül jelent rosszat, de valami oka azért van és nem árt utána nézni. Én legutóbb egy napig barnáztam, elmentem a dokihoz és már nem élt a babám. Minden görcs és vérzés nélkül.
2/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, azonnal menj orvoshoz!
3/7 A kérdező kommentje:
Nőgyógyásznál pénteken reggel voltam, megvizsgált, UH-n is megnézett, s azt mondta, minden rendben, és ez azután kezdődött. Ha holnapig nem múlik el, újra elmegyek.
2008. júl. 16. 16:16
4/7 anonim válasza:
Ha teheted, addig is feküdj, csak szükség esetén járkálj, mert ilyenkor az ágynyugalom a legjobb.
5/7 anonim válasza:
Szia! Ne várj holnapig, én is barnáztam, vérezgettem többször is, és annak köszönhető, hogy nincs semmi baj, hogy minden alkalommal azonnal mentem orvoshoz, ha nem a sajátomhoz, akkor ügyeletre. Lehet, hogy szükséged van gyógyszerre, szerintem menj el még ma.
6/7 anonim válasza:
Több oka lehet a barnázásnak. Egész veszélytelentől a veszélyt jelzőig, úgyhogy én is orvoshoz küldenélek leginkább. Nálam is volt ilyen, haematómát (vérömleny) talált a doki, és azt mondta, hogy nagyon pici és nincsen rossz helyen sem, tehát nem fog gondot okozni. Így én is megnyugodhattam. De barnázás akkor is lehet, ha nincsen elég magasan a hormonszinted, s akkor a doki szokott gyógyszert felírni.
Mindenképp érdemes a véleményét kikérni.
7/7 anonim válasza:
Tényleg menj el dokihoz. Azonban a kórházban volt egy nő, aki a 11. héten még barnázott. Ágynyugalomra ítélték, de azt mondták, minden rendben lesz. nem kell nagyon megijedni, de inkább egy orvos nyugtasson meg, mint mi itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!