Normalis barnazni neha, az elso trimeszterben?
Figyelt kérdés
egyszer 6 hetesen, es egyszer 8 hetesen barnaztam egy nagyon kicsit. viszont nagyon megilyedtem tole...
volt valakinek hasonlo tapasztalata??? 6 hetes esetnel rogton rohantam az orvoshoz. minden rendben volt. de mitol van ez???
2009. ápr. 5. 19:07
1/3 anonim válasza:
én 5 hetesen barnáztam 2 szer irt fel a dokim utrogston hüvelykupot. 7 hetesen már nem látott semmit ultrahangon fel szivodott a baba.hétfön voltam vizsgálaton. nem jo hogy barnázol.én is csak 2 szer kicsit barnáztam mégis kaptam kupot.igaz nekem el ment igy is de azért mert nem fejlödöt a baba tovább:(((((((((((((((((
2/3 anonim válasza:
Hát állítólag semmikor sem normális, de például én is barnáztam több alkalommal. Most 13 hetes vagyok és egy héttel ezelőtt minden oké volt. Nekem szednem kellett Duphastont, neked nem írtak fel semmit? Az okát nekem nem mondták, de én is mindig frászt kaptam és siettem a dokihoz. Remélem ennek ellenére neked is oké lesz minden!
3/3 anonim válasza:
Azt mondják, a kimaradó mensi napjain előfordul néhány embernél a barnázás.
De nekem azt mondta a nőgyógyász: inkább menjek el hozzá feleslegesen, mint hogy baj legyen, és nem megyek...
nekem méhszájseb okozta barnázásom volt a 10. héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!