7 hetesen ma először elkezdtem barnázni. De eddig is szedtem Utrogestant es Duphastont. Mit tudok még tenni?
Eddig semmi gond nem volt, a gyógyszereket azért írta fel a doki mert már volt egy vetélésem régen 6 hetesen. Tegnap még voltam UH-n, minden rendben volt és láttuk a picike dobogó szivecskét :) De most délután láttam a bugyimon egy halványbarnás folyást. Kerestem fórumokat és mindenkinek akinek ilyen panasza van írják, hogy orvos, ügyelet!!.. De már szedem ezt a két gyógyszert amit ilyenkor rutinszerűen felírnak, érdemes egyáltalán megkeresnem az orvost? Mit tudna még csinálni?
És eddig nagyon rosszul voltam a terhességi rosszullétek miatt, egész nap feküdtem de tegnap jobban voltam és ma is, azaz enyhültek a tünetek.. Akkor ezek nem jó jelek igaz? Mit tegyek? :(
Igazából tényleg nem tudsz egyebet tenni se te se az orvos, de azért én mégiscsak felhívnám, hátha...
Pihenj amennyit csak tudsz, mást nem tudsz tenni.
Nem most jönne meg a menstruációd? Mert nekem akkor volt 1-2 napig enyhe barnázás.
Olyan is volt nekem, hogy enyhültek a tünetek, meg is ijedtem, sőt már biztos voltam benne, hogy már nincs baba, aztán pár nap enyhülés után ismét erősödött.
Reméljük a legjobbakat!
Előfordulhat barnázás, de azért megérne egy kört a dokinál a dolog...
Lehet, hogy emelni kell a progi adagon... mennyit szedsz?
Ilyenkor szigorú fekvést javasolnak....de tényleg, annyira szigorút, hogy csak wc-re és fürdeni kelhetsz fel. Én betartanám... Drukkolok!
Sziasztok!
Jól vagyok köszönöm, kicsit megnyugodtam a rosszullétek vissza-visszajönnek de sokkal ritkábban és enyhébben. Ez azért jó jel.. A barnázás hála Istennek csak egyszeri alkalom volt, azóta se volt semmi rendellenesnek tűnő.. Inkább újabb tüneteim vannak mint pl. a szagérzékenység. Az a nagyon rosszullevős időszak azt hiszem elmúlt már. Figyelek arra hogy sokszor egyek így nem szoktam annyira rosszul lenni. 2 hét múlva UH már várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!