Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik utrogestant/duphastont...

Akik utrogestant/duphastont szedtetek a terhesség korai szakaszától, megmaradt a babátok?

Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 19:50
 1/10 frászkarikaborsó ***** válasza:
barátnőmnek igen.
2013. márc. 9. 19:55
 2/10 anonim ***** válasza:

igen. én 12 hetes korig szedtem egy korábbi vetélés miatt utrogestant.

14 hkm

2013. márc. 9. 19:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Én Utrót használtam -hüvelybe-, de sajnos nem maradt meg. Azt mondta az orvosom, hogy a terhességet nem tudja megtartani, de biztosan oka volt hogy vagy a baba nem lett volna egészséges (de nagyon nem), vagy ilyesmi.

Segíteni tud abban, hogy megmaradjon egy egészséges terhesség.

Én még nagyon az elején, a betöltött 5. hét előtt veszítettem el, viszont már az ovulációtól kellett használnom az Utrót.

2013. márc. 9. 20:31
 4/10 anonim ***** válasza:

igen, 5 hetesen kezdtem vérezgetni és kb 11 hetes korig kellett szednem utrogestan (közben is néha vérezgettem). Már 14 hónapos nagyfiú :)

Előtte volt már vetélésem, akkor is vérezgetéssel indult, az akkori dokim nem mondta, hogy szedjek rá bármit, 2 héttel később elvetéltem.

Nem mondom, hogy ez volt a döntő, de nálam így alakult.

2013. márc. 9. 20:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Először Duphastont szedtem, sajnos a baba nem maradt meg.

Következő terhességemnél Utrogestan hüvelygolót kaptam, a lányom lassan 2 éves.

2013. márc. 9. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Utrot kaptam 6. héttől, 12. hétig, véreztem. Utro után már semmi vérzés nem volt. Ma töltöttem a 21. hetet:)
2013. márc. 9. 22:02
 7/10 Timcsikusz ***** válasza:
szija.én is utrogestant szedek nagyon az elejétől mert vérezgetéssel indultam.mai napig barnázgatok ugyanúgy de már 11 hetes vagyok,remélem már nem lesz baj.
2013. márc. 9. 22:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Lombikom volt, a beültetés napjától használok vaginálisan 3*2-őt. 8+6 hetes vagyok...ikrekkel! :)
2013. márc. 10. 08:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen urtogestant kaptam. Már nincsen panaszom és már élem ugyan úgy az életem mint a terhesség előtt.

Azt mondják, hogy ezek a gyógyszerek akkor hatásosak, ha hormonális gond van és azért van vérezgetés barnázás. Ha egyéb oka van sajnos nem tudja a terhességet megtartani.

2013. márc. 10. 09:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyik lányommal Utro-t, a másikkal Duphastont szedtem, mindketten megmaradtak, hála Istennek!
2013. márc. 10. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!