Végigdepizem és zokokom a terhességem. Otthonülés, párkapcsolati boldogtalanság, bizonytalanságérzet. Imádom a gyermekem és akartuk is őt. Ugye nem lesz idegroncs vagy szomorú? Eröltetem a jókedvet, megyeget is azért, de félek a jövőtől.
Szia Utolsó! A pszichológus dologban igazad van és legyél büszke magadra, amiért meg is teszed! A felismerés már hatalmas dolog!
Beszéltem a magándokimmal, ő azt mondta, hogy az a lényeg, hogy a gyerek születése után nagy nyugalom legyen és szeretet. A gyerekből kinevelhető így a terhesség alatti negatív élmény. Persze jobb a nyugalom, bár magamra lehetne eröltetni mindig.
Nekem 8 hónapos lesz a babám. Most így visszagondolva illetve a páromnak felolvastam amit írtál és énugyanilyen voltam.
Vagy bőgtem vagy röhögtem. Pillanatok alatt robbantam a leges legapróbb dolgon. Állandóan a súlyommal foglalkoztam. stb.
a csörfösöm eleinte sírós volt, most nyolc hónaposan kezd jókedvű lenni. de sztem ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy te milyen voltál terhesen. inkább a természete lesz olyan mint a tied.
most így visszagondolva valahogy bánom, hogy nem tudtam élvezni a terhességem pillanatait. Próbáld meg élvezni minden szösszenetét a terhességednek mert úgy jársz mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!