Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Végigdepizem és zokokom a...

Végigdepizem és zokokom a terhességem. Otthonülés, párkapcsolati boldogtalanság, bizonytalanságérzet. Imádom a gyermekem és akartuk is őt. Ugye nem lesz idegroncs vagy szomorú? Eröltetem a jókedvet, megyeget is azért, de félek a jövőtől.

Figyelt kérdés
Van így még valaki?
2010. jan. 31. 10:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Szia Utolsó! A pszichológus dologban igazad van és legyél büszke magadra, amiért meg is teszed! A felismerés már hatalmas dolog!

Beszéltem a magándokimmal, ő azt mondta, hogy az a lényeg, hogy a gyerek születése után nagy nyugalom legyen és szeretet. A gyerekből kinevelhető így a terhesség alatti negatív élmény. Persze jobb a nyugalom, bár magamra lehetne eröltetni mindig.

2010. febr. 1. 18:36
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 8 hónapos lesz a babám. Most így visszagondolva illetve a páromnak felolvastam amit írtál és énugyanilyen voltam.

Vagy bőgtem vagy röhögtem. Pillanatok alatt robbantam a leges legapróbb dolgon. Állandóan a súlyommal foglalkoztam. stb.

a csörfösöm eleinte sírós volt, most nyolc hónaposan kezd jókedvű lenni. de sztem ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy te milyen voltál terhesen. inkább a természete lesz olyan mint a tied.

most így visszagondolva valahogy bánom, hogy nem tudtam élvezni a terhességem pillanatait. Próbáld meg élvezni minden szösszenetét a terhességednek mert úgy jársz mint én

2010. febr. 3. 21:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat hónapos terhes voltam, amikor kezdtem azt érezni, hogy valami nem stimmel itthon a férjemmel. Hét hónapos terhesen kiderült, hogy szeretője van. Mindez tavaly tavasszal volt. Zokogtam, kértem, könyörögtem, ordibáltam, kidobáltam a cuccait, hogy menjen el, legyen már vége. Tényleg úgy éreztem, hogy rámdől az életem. Se szüleim, senki akire számíthatnék. Megszületett a baba, a férjemmel való kapcsolatom semmit nem változott. Öt kilométeres körzetben a legnyugodtabb kisbaba, annyi tejem volt, hogy még egy gyereket tudtam volna etetni, pedig leírni is nehéz, miket éltem át. Mostanában kezd rendeződni az életem.
2010. febr. 3. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!