Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az utrogestantól lehet?

Az utrogestantól lehet?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok,és egy hete használom, mert barnáztam. A barnázást szépen el is mulasztotta két nap alatt, viszont ma vettem észre, hogy mikor folyik ki,egy két helyen az a trutyi(bocsi), mintha barnás -sárgás lenne. Ha az ujjamra veszem nem látszik annak, de ha fehér papírzsepire teszem, ott igen. Tegnap voltam ultrahangon, ott minden rendben volt. Szerintetek az utrogestan miatt lehet?
2014. dec. 2. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem fehér színû volt ami kifolyt.
2014. dec. 2. 15:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Fehérnek kell lennie. Ha barnás, sárgás, akkor ott barnázás van. Tapasztalatból tudom. Én is használom már 10 hete, mégis napi 3x2 mellett is 4-5 hétig barnáztam minden egyes nap. Ne izgulj, neked is hamarosan elmúlik a barnázás.
2014. dec. 2. 18:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Második, és neked mi okozta a barnázást? Nekem elvileg progreszteron hiány, mert a méhemben szerencsére nem láttak semmit.és mégis utrogestan mellett is megmaradt a barnázás?
2014. dec. 2. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!