Utrogestantól nektek is volt ilyen?
Figyelt kérdés
Előre bocsi, ha "gusztustalan" lesz a kérdés. 2 napja kaptam hüvelyit (idáig szájon át szedős volt.) Most 3x2 -t kell naponta szednem. a kérdésem, hogy nektek rendesen kifolyik illetve felszívódik? Mert most két nap után, ahogy felhelyezem őket, olyan fehéres lesz az ujjam vége, mint mikor megolvad, csak nem jön ki rendesen gondolom. Ez a sok fehér ha bennem marad nem lesz baj? Kedden megy UH-ra vissza, érdekes lesz így, hogy tele vagyok ezzel... Vagy ez így természetes? Mit tudnék vele csinálni?2013. dec. 13. 07:35
1/2 anonim válasza:
Én is 3*2-t kaptam,nekem is ugyan ez volt,nyugi ami kell az felszívódik,annyit esetleg tehetsz,hogy felhelyezés után lefekszel egy kicsit,további szép napot :)
34 hetes kismama.
2/2 anonim válasza:
Az a külső burok az nem szívódik fel kijön utána, trutyiként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!