Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utrogestantól lehet ennyire...

Utrogestantól lehet ennyire hányingerem?

Figyelt kérdés
Első terhességemnél is szedtem, akkor csak reggelente voltam rosszul, most meg egész nap, még éjjel is, kb. 1 hete nem ettem semmit 1-1 zsemlyén kívül, már alig bírom, egész nap émelygek, hányok, gyenge vagyok. a doki szerint a gyógyszer nélkül is rosszul lennék, de mivan ha túl sok a sárgatest hormonom, mert nem is kéne a gyógyszer. de beveszem mert kockűztatni nem akarok, de mit tehetnék ellene?volt valaki így?
2011. jan. 2. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem a dokidnak van igaza. A terhességtől vagy rosszul és a gyógyszer nem árthat de ha nem szeded abból baj lehet. Türelem!
2011. jan. 2. 23:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Kizárva, hogy a gyógyszer. Én használtam már próbálkozós időszakban is. Nekem is reggeltől estig megvan a hányinger. Most 3x1 kell használni, de ez meg lenne bogyó nélkül is sztem.
2011. jan. 3. 05:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs kizárva, hogy a gyógyszer, nekem is attól volt hányingerem. De a szedésével nem tudsz ártani, olyan nincs, hogy túl sok a progeszteron, vagy ha sok is, attól baja nem lesz se a babának, se neked - a hányingeren, szédülésen kívül. Nekem anno annyira durva volt, hogy beszedtem a bogyót, rá fél órára le kellett feküdnöm, mert forgott velem a szoba. Csökkentettek az adagon, és elmúlt. Hallgass az orvosodra, jót akar!
2011. jan. 3. 09:10
 4/4 A kérdező kommentje:
persze nem akarom abbahagyni a gyógyszert, csak nagyon rossz. most 1,5 napja hüvelyi úton szedem és sokkal jobb a hányingerem, lehet a gyomrom nem bírta... azért köszi
2011. jan. 4. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!