Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig tart ez az iszonyu...

Meddig tart ez az iszonyu faradtsag?

Figyelt kérdés

Az elso terhessegem eszre se vettem szinte...ott semmi tunet nem volt..csak a pocak nott :)

Most viszont...szinte mindent megkapok..

Megis a legdurvabb a faradsag es almossag. Egyszeruen at aludnam az egesz napot..reggel iszonyat nehezen kelek fel es alig terek magamhoz. Delutanra kivagyok teljesen es mar fel hathor mikor hazaaerek aludnek. Dolgozom es egyenlore meg nem szeretnem ott hagyni...Illetve szeretnem de nem tehetem. De kivagyok purcanva.. Ezen csak az alvas es pihenes segithet vagy van valami amitol kicsit energikusabb lehetnek..?

2014. dec. 2. 07:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
23 hetes vagyok , de még mindig küzdök a fáradtsággal. Én is dolgozom 8 órában fizikai munkát.
2014. dec. 2. 17:41
 12/12 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat. Van koztuk biztato es kevesbe biztato is :)

Hat remeljuk a legjobbakat..

Igazabol el lennek en csak ami bant h a 4,5 evesemre is alig van energiam... Es semmikepp nem szeretnem h o a terhesseg miatt "hianyt szenvedjen" legfokepp az aktivan egyutt toltott orakbol :/

Probalok teljesiteni de annyira nehez..

Sokszor jatek kozben ulve majd el alszom...azert delutan hat korulre mar igen kivagyok.. Na de majd csak tulleszek rajta :) Igyekszem kihozni a legjobbat/legtobbet..

2014. dec. 3. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!